Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet-e orvosilag mutatni ha megcsaltak, tehát lehetséges-e orvosilag kimutatni, ha az élettársam valaki más férfival lefeküdt, még annyit hogy elméletileg én vagyok neki az egyetlen férfi az életében szexuálisan!?
# 11/11
Egy másik deformált agyú lehetsz te is!
Szánalmasak vagytok!
:)
nekem van olyan ismerős házaspár, ahol a nő vitte a férjet hazugságvizsgálatra :) ... pedig megmondta, hogy van valakije, de úgy tűnik további részletek is érdekelték
Orvosilag csak a másik férfi ejakulátumát (ondóját) lehet kimutatni egy rövid ideig, míg ki nem csurog vagy valahogy el nem tűnik. Óvszerhasználat esetén erre nincs esély, de ha spermicides gumit használtak, akkor a spermicid kimutatható. Mindez hüvelykenetből megmutatható, de nem hinném, hogy magáncélra elvégeztethető. Nagyon heves szeretkezésnél, de inkább erőszaknál jellegzetes sérülések is keletkezhetnek, amik hüvelyvizsgálattal kimutathatóak. Viszont ezt védi az orvosi titoktartás, tehát az orvos nem mondhatja el neked, hogy mit látott a nődben. Ez volt a válasz a kérdésedre.
A magánjelleg véleményem az, hogy egy beteg állat vagy, és nem csodálkoznék, ha elhagyna a nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!