Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy férfi egy nővel feküdjön le élete során?
Én vagyok neki az első, 2 éve vagyunk együtt. Egyre nagyobb félelmeim vannak... Ezen az oldalon is annyit lehet olvasni, hogy a férfiaknak ki kell élniük magukat, minél több csajt meghúzni, meg hogy normális, ha házasságban is megcsalják a feleségüket..
Már lassan teljesen torz lesz a gondolkodásom, de bogarat ültettek a fülembe ezek a hozzászólások.
Szerintetek lehetséges, hogy egy férfi élete során csak 1 nővel feküdjön le, illetve hogy ne csalja meg a feleségét SOHA?
Jó, de most egy teljesen normális, helyes srácról van szó.
A szüzességét 20 éves koráig tartogatta, mert nem jött az a lány, akibe szerelmes lett volna.
Abszolút lehetséges, viszont személyfüggő, és gondolom nagyon ritka.
Én pl. ilyen gondolkodású vagyok, sajnos az 1 nő már nem fog összejönni, mivel dobtak. Azóta is csak keresem a helyemet.
A kiélés szöveg meg szvsz. abszolút baromság. Legalábbis nálam.
Igen, lehet hogy "kis szaros"nak fogtok tartani, de: 19/F
ha jól értem, te azt szeretnéd, hogy csaljon meg, mert nem normális a hűség? vagy mi?
tényleg torz a gondolkodásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!