Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti hogy szoktátok azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hogy szoktátok azokat a lányokat rábírni, hogy feküdjön le veletek, akiknek egyáltalán nem jöttök be mint férfi?

Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdem, mert nekem itt a fősulin nagyon sok tesis srác ismerősöm van, akik megpróbálkoznak minden valamire való lánynál. Csak hozzáteszem, hogy ezeknek a tesis srácoknak majdnem mindegyikőjüknek van barátnőjük. Igaz váltogatják a csajokat nem is kicsit. Épp a napokban beszélgettem olyan tesis fiúkkal, akik már többször maradtak hoppon, pl lány visszautasította őket. Kérdeztem, hogy mit csinálnak. Azt mondták, hogy addig győzködik azt a lányt, amelyiknek nem teszenek, hogy menjenek le szórakozni, még szerencsétlen lány le nem megy. Pl ha végképp nem akar, akkor aljas módon a csaj szobatársát rábírják arra, hogy az győzze meg a lányt, hogy menjenek le bulizni. Ott meg szegény lányt addig itatják, még nem tud magáról és be nem adja a derekát. Érdekes nem? Ha nem is akar inni, de a szobatársnője iszik, akkor az is ráveszi arra, hogy igyon, és a fiúk ezzel csak jól járnak. Addig hívják meg az ilyen elutasító lányt ingyen piára, még az sakál részeg nem lesz. Utána meg egy könnyű numera. Ezt én sem hittem el, hogy így van, de mikor láttam azt a srácot este felvinni magával a szobájába azt a csajt, aki mindig elutasította őt, akkor rájöttem, hogy ez teljesen igaz. Másoknak ezzel mi a tapasztalata. Ezek a tesis srácok azt vallják, hogy nincs olyan lány, akikt előbb vagy utóbb ezzel a módszerrel ne kapnának meg. Addig puhítják, még a csúnya de beképzelt pasik is így a lányokat, még az be nem adja a derekát.
2011. nov. 19. 16:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

alkohol.

és 1-2 kedves szó

vagy PÉNZ

2011. nov. 19. 16:04
 2/31 anonim ***** válasza:
cool story bro
2011. nov. 19. 16:05
 3/31 A kérdező kommentje:
Azok írjanak főképp, akiknek van ezzel valamiféle tapasztalata. Azt meg ha egy lány ideír, hogy az ilyen nem lehetséges, azt nem hiszem el, mert ezzel a módszerrel az összes valamirevaló kicsit is bulizásra hajlamos lányt meg lehet kapni. Ezt tapasztaltam vagy 23 esetben.
2011. nov. 19. 16:05
 4/31 anonim ***** válasza:
Ez a történet egy mítosz szerintem ami jól hangzik, de azért messze áll az igazságtól. Egy-két eset lett véleményem szerint felfújva. Azért nem minden nő ilyen birka. A legtöbbjükben ennél több a tartás.
2011. nov. 19. 16:07
 5/31 anonim ***** válasza:
Hát igen, megerőszakolni mindenkit lehet, a pisztoly a halántékhoz is jó afrodiziákum.
2011. nov. 19. 16:08
 6/31 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja, hogy ez nem így van. Az vagy nem jár buliba és nem látja, hogy a lányok egy része már olyan részeg ott, hogy alig áll a lábán, vagy csak próbálja bemesélni, hogy nem ilyenek a lányok. Holott a legnagyobb részük ilyen, egyikben sincs tartás, ha leitatják őket.
2011. nov. 19. 16:09
 7/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is igaz ez, bár ilyenkor szerintem tetszik a lánynak, csak kéreti magát, úgy tesz mintha nem tetszene.
2011. nov. 19. 16:10
 8/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem a kettő közt lehet az igazság... van ugye a mondás, hogy ,,Nincs csúnya nő,csak kevés pia." Na sztem ezt ma nyugodtan mondhatnánk úgy is, hogy ,,Nincs vasakarat, csak kevés pia..."
2011. nov. 19. 16:11
 9/31 A kérdező kommentje:
Abszolút nem tetszett neki a pasi. Van ilyen tapasztalatom, ugyanis az egyik csaj pl nekem mondta, hogy ha utolsó pasi lenne, akkor sem feküdne le vele. Persze én meg a haverom jót akartunk a pasinak, és addig tömködtük a csaj fejét, hogy ő milyen jó pasi, meg milyen belevaló, hogy ha nem is tetszett mint férfi a csajnak, de a csaj elhitte, hogy jó pasi. Aztán meg egy nagy adag pia, és már hanyatt is volt csapva a lány az általa gusztustalannak vélt pasi által.
2011. nov. 19. 16:16
 10/31 anonim ***** válasza:
No lám, ilyenkor jó, ha az embernek abszolút nembulizós barátnője van. Rá nem leselkednek ilyen veszélyek, még ha ki is nézné magának valaki, nem jutna vele semmire, nem lenne hol.
2011. nov. 19. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!