Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy szoktátok azokat a lányokat rábírni, hogy feküdjön le veletek, akiknek egyáltalán nem jöttök be mint férfi?
Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdem, mert nekem itt a fősulin nagyon sok tesis srác ismerősöm van, akik megpróbálkoznak minden valamire való lánynál. Csak hozzáteszem, hogy ezeknek a tesis srácoknak majdnem mindegyikőjüknek van barátnőjük. Igaz váltogatják a csajokat nem is kicsit. Épp a napokban beszélgettem olyan tesis fiúkkal, akik már többször maradtak hoppon, pl lány visszautasította őket. Kérdeztem, hogy mit csinálnak. Azt mondták, hogy addig győzködik azt a lányt, amelyiknek nem teszenek, hogy menjenek le szórakozni, még szerencsétlen lány le nem megy. Pl ha végképp nem akar, akkor aljas módon a csaj szobatársát rábírják arra, hogy az győzze meg a lányt, hogy menjenek le bulizni. Ott meg szegény lányt addig itatják, még nem tud magáról és be nem adja a derekát. Érdekes nem? Ha nem is akar inni, de a szobatársnője iszik, akkor az is ráveszi arra, hogy igyon, és a fiúk ezzel csak jól járnak. Addig hívják meg az ilyen elutasító lányt ingyen piára, még az sakál részeg nem lesz. Utána meg egy könnyű numera. Ezt én sem hittem el, hogy így van, de mikor láttam azt a srácot este felvinni magával a szobájába azt a csajt, aki mindig elutasította őt, akkor rájöttem, hogy ez teljesen igaz. Másoknak ezzel mi a tapasztalata. Ezek a tesis srácok azt vallják, hogy nincs olyan lány, akikt előbb vagy utóbb ezzel a módszerrel ne kapnának meg. Addig puhítják, még a csúnya de beképzelt pasik is így a lányokat, még az be nem adja a derekát.2011. nov. 19. 16:03
21/31 anonim válasza:
Nekem érzékeny a gyomrom, ha kicsit is többet iszok a kellemesnél (ami lehet 1 korty is), az egész éjszakát a wc felett töltöm... Kicsit kellemetlen dolog, nem szeretek egész éjjel hányni. Viszont így engem lehetetlen leitatni. Arról nem is beszélve, hogy soha nem fogadtam még el idegen pasitól alkoholt. Az összeset kivétel nélkül elküldtem, még akkor is, ha szimpatikus volt.
Én ilyen vagyok =) Kicsit maradi, kicsit fap*na, de ez van, akinek nem tetszik... =D
22/31 anonim válasza:
(27 lány)Bulizok de már ritkábban és másképpen.Négy éve párom van, a barátnoim is mind foglaltak úgyhogy ha el is megyunk valahová már csak párban.Kedvesem nem iszik mert általában vezet engem meg úgy oriz hogy még a kozelembe se mer jonni egy pasi se:-)
23/31 anonim válasza:
itatni kell meg izgatni utána el megy veled
24/31 anonim válasza:
Szerintem hanta hogy így mindenkit meg lehet szerezni, 1-2 szer mákjuk van minden évben hogy megdugnak egy seggrészeg p*csát, csak az a helyzet, hogy minden pasi ingyen piára hívja a csajokat, és a csaj nem fogad el piát csak olyan pasitól aki tetszik neki.
25/31 A kérdező kommentje:
Szerintem meg minden csaj aki buliba jár, az minden pasitól elfogadja a piát. Ezt tapasztalom. Ha meg nem jön be a pasi, akkor leitatja a csajt és meg is lesz az este.
2011. dec. 3. 23:11
26/31 anonim válasza:
Én islmerek olyan 21 éves szűz pasit, aki minden egyes alkalommal meghívja a csajokat több ezer ft-os koktélra, de sose fogaja el tőle senki... de ez csak egy példa, még sok ilyet ismerek, nem kell pénz ahhoz hogy zabálhasd a csajokat, csak jól kell kinézni, én meg ezt tapasztalom
27/31 A kérdező kommentje:
Vagyis hogy jól kell kinézni ez azt jelenti, hogy öltözz elegánsan és legyen jó zselés hajad és nem legyél kövér?
2011. dec. 3. 23:20
28/31 anonim válasza:
ááá ezek csak másodlagos dolgok, a lényeg hogy jóképű legyél. Mellesleg zárójelbe hozzáteszem hogy ezek a tesis palik egyébként is jó sokat kamuznak hogy magukat istenítsék, szal így már összeáll a kép? remélem segítettem a válaszaimmal
29/31 A kérdező kommentje:
És ha nem jóképű de kigyúrt állat? Az arcon nem lehet változtatni, csak javítani rajta sminkkel. De ha nagydarab, izmos akkor sikeres lehet a lányoknál?
2011. dec. 3. 23:37
30/31 anonim válasza:
Hát.. attól függ milyen lányoknál.. a duciknál igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!