Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy szoktátok azokat a lányokat rábírni, hogy feküdjön le veletek, akiknek egyáltalán nem jöttök be mint férfi?
Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdem, mert nekem itt a fősulin nagyon sok tesis srác ismerősöm van, akik megpróbálkoznak minden valamire való lánynál. Csak hozzáteszem, hogy ezeknek a tesis srácoknak majdnem mindegyikőjüknek van barátnőjük. Igaz váltogatják a csajokat nem is kicsit. Épp a napokban beszélgettem olyan tesis fiúkkal, akik már többször maradtak hoppon, pl lány visszautasította őket. Kérdeztem, hogy mit csinálnak. Azt mondták, hogy addig győzködik azt a lányt, amelyiknek nem teszenek, hogy menjenek le szórakozni, még szerencsétlen lány le nem megy. Pl ha végképp nem akar, akkor aljas módon a csaj szobatársát rábírják arra, hogy az győzze meg a lányt, hogy menjenek le bulizni. Ott meg szegény lányt addig itatják, még nem tud magáról és be nem adja a derekát. Érdekes nem? Ha nem is akar inni, de a szobatársnője iszik, akkor az is ráveszi arra, hogy igyon, és a fiúk ezzel csak jól járnak. Addig hívják meg az ilyen elutasító lányt ingyen piára, még az sakál részeg nem lesz. Utána meg egy könnyű numera. Ezt én sem hittem el, hogy így van, de mikor láttam azt a srácot este felvinni magával a szobájába azt a csajt, aki mindig elutasította őt, akkor rájöttem, hogy ez teljesen igaz. Másoknak ezzel mi a tapasztalata. Ezek a tesis srácok azt vallják, hogy nincs olyan lány, akikt előbb vagy utóbb ezzel a módszerrel ne kapnának meg. Addig puhítják, még a csúnya de beképzelt pasik is így a lányokat, még az be nem adja a derekát.2011. nov. 19. 16:03
11/31 anonim válasza:
ha leitatják akkor persze, hogy lefekszik vele, mi ebbe na fura?
12/31 A kérdező kommentje:
Te 69%-os! Te is le szoktad itatni a csajokat?
2011. nov. 19. 16:20
13/31 A kérdező kommentje:
Erről van egy nagyon jó youtube-os videó is. Remélem nem törlik.
2011. nov. 19. 16:22
14/31 A kérdező kommentje:
Persze sajnos a HC már bezárt régen. Szívfájdító.
2011. nov. 19. 16:24
15/31 anonim válasza:
nem szoktam leitatni őket, mert nem vagyok köcsög, nincs is rá szükségem, de én is ismerek ilyen arcokat akik ezt csinálják.
16/31 A kérdező kommentje:
Ilyenek ha részegek.
Mindegyik ilyen lesz.
2011. nov. 19. 16:37
17/31 anonim válasza:
Elég nehéz elhinni, hogy a mai világban, és főleg ebben az országban akad olyan ember, akinek van erre pénze, hogy leitasson másokat. Fiataloknál meg főleg.
18/31 A kérdező kommentje:
Nagyon sok ilyen milliomos apuci buta fiacskája típusú fazon van, akik a fősulira is Wv Passattal járnak. Annak tellik erre, hidd el.
2011. nov. 19. 16:52
19/31 anonim válasza:
Ez attol fugg kire milyen hatással van az alkohol.En pl 27éves lány vagyok.Volt idoszak amikor elég sokat buliztam mégse fektetett le senki akit nem akartam.Ki lehet kerulni ha van egy kis emberismeret és jozan ész. En életemben osszesen kétszer ittam tobbet a kelleténél de nem érkezett hatni mert kilokte a gyomrom. Szoval a srácoknak nem lenne esélyuk mert jozan fejjel lehányom oket:-))Hja és egyedul vagy nem megbízhato emberekkel nem mentem buliba,kétes személyekkel nem álltam szoba illetve ures gyomorra nem ittam alkoholt.Ennyi
20/31 A kérdező kommentje:
Te 27 éves leányzó. Te már mostanában nem bulizol? Pedig még eléggé fiatal vagy.
2011. nov. 19. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!