Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges az, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy férfi egy nővel feküdjön le élete során?

Figyelt kérdés

Én vagyok neki az első, 2 éve vagyunk együtt. Egyre nagyobb félelmeim vannak... Ezen az oldalon is annyit lehet olvasni, hogy a férfiaknak ki kell élniük magukat, minél több csajt meghúzni, meg hogy normális, ha házasságban is megcsalják a feleségüket..

Már lassan teljesen torz lesz a gondolkodásom, de bogarat ültettek a fülembe ezek a hozzászólások.

Szerintetek lehetséges, hogy egy férfi élete során csak 1 nővel feküdjön le, illetve hogy ne csalja meg a feleségét SOHA?

2012. okt. 22. 20:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem, dehogy is. Pont, hogy ettől félek, hogy megcsal, mert itt mindenhol azt írják, hogy a pasikat hajtja az ösztöne, stb.

És lassan már úgy fogom fel, hogy normális a megcsalás. Ezért baromira féltékeny vagyok.

2012. okt. 22. 20:14
 12/22 anonim ***** válasza:
Lehetséges :) és ne gondolj ilyenekre inkább örülj neki hogy találtál egy normális férfit
2012. okt. 22. 20:14
 13/22 A kérdező kommentje:
Aki írt priviben, annak köszi a választ, és remélem újra összejöttök.. Csak nem tudok priviben válaszolni, olyankor lefagy a böngésző..
2012. okt. 22. 20:16
 14/22 Hole Hunter ***** válasza:
Magamból kiindulva ez akkor lett volna lehetséges, ha az elsőnél rögtön végkimerülésig keféltem volna...
2012. okt. 22. 20:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Lehetségesnek lehetséges, de hogy vajon ez is történik-e?...
2012. okt. 22. 20:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne lehetséges?!
2012. okt. 22. 20:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne ebből a fogyatékosokkal teli oldalból indulj ki.
2012. okt. 22. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Ha JÓ a szex, akkor nincs oka félremenni. Ha nem jó, akkor ott lesz a kisördög, hogy vajon mással milyen lenne...
2012. okt. 22. 20:58
 19/22 anonim ***** válasza:

"Nem, dehogy is. Pont, hogy ettől félek, hogy megcsal, mert itt mindenhol azt írják, hogy a pasikat hajtja az ösztöne, stb.

És lassan már úgy fogom fel, hogy normális a megcsalás. Ezért baromira féltékeny vagyok."

Ezért kerülöm én el a szűz csajokat. Persze mindenféle érzéketlen gyökérnek le szoktak hordani.

Mivel még fiatalok is vagytok, kicsi az esély rá, hogy együtt éleitek le az életeteket. Előbb-utóbb úgyis keresni fog valaki mást, mint ahogy te is kerestél valakit, hiszen nem azzal maradtál együtt, akivel először csináltad. Elég önző dolog megfosztani valakit ettől, csak azért, hogy neked jó legyen.

És ha már itt tartunk. Mi a garancia, hogy te nem fogsz félrekefélni, csak azért mert dugtál már párszor? Az semmire sem garancia.

2012. okt. 22. 21:33
 20/22 anonim ***** válasza:
szerintem is lehetséges én 24 éves vagyok még nem volt barátnőm ... fura szívesen le élném én is egy nővel az életem és nem kellene más , nagy elvárásaim nincsenek de még sem jön össze az az egy igazi :(. Pedig, nem vagyok, sem ronda sem bunkó, műszaki egyetemen végeztem.
2012. okt. 22. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!