Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves elmúltam hogyha elveszek egy 16 éves lányt azt nagykorúsítják ilyenkor? Vagy hogyan lehetséges hogy összeházasodjunk?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 21:37
11/14 Lilith1994 válasza:
ha közeli barát ha nem akkor sem kéne elvenni csak ezért, ezt hívják úgy hogy kényszer házasság... nem tudom hogy gondolod ezt meg a csajt sem értem, és tényleg kérheti a nagykorúsítást, ha önmagát el tudja tartani, én ebben a témában eléggé otthon vagyok
12/14 Pali1977 válasza:
Csak azért, hogy kikerüljön onnan, nem tartom valami jó ötletnek ezt a fajta segítkezést. Most gondolj bele, ha nem működik. Megy az utcára? Mert szerencsétlen vissza az intézetbe nem mehet ha mondjuk ha ő már elmúlt 18 amikor szakítatok. Se kutyája se macskája, hová menjen utána? Akkor tedd meg ezt, ha szeretitek egymást. Szerelemmel! Egyébként felesleges és fájdalmas procedúra lesz a vége mind a kettőtöknek.
14/14 anonim válasza:
16 éves lány az korlátozottan cselekvőképes személy jogilag, de ha a SZÜLŐK VAGY A GYÁMHATÓSÁG ENGEDÉLYÉVEL házasságot köt akkor nagykorúvá válik és cselekvőképessé is. Viszont az engedély nem szimpátia alapján működik, hanem hogy te mennyire tudnád neki lefektetni azokat az alapokat amik a házassághoz elengedhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!