Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor közölje az ember ha költözni akar az élettársától?
Sziasztok
Nekem kicsit furcsa az eset, így titeket is megkérdeznélek hogy szerintetek ez így normális e, vagy csak szerintem veri ki azt a bizonyos biztosítékot..
Adott egy barátnő aki gyermekeivel külön költözött a férjétől 2 hónapja.. Igen még hivatalosan a férje
A hölgy már múlt év elején össze ismerkedett egy férfival akivel aztán elméletileg egymásba szerettek, így többször is együtt voltak és megcsalták párjaikat.
Most odáig jutott a dolog hogy akkor most ők bumm egybe költöznek, úgy hogy ennek a 2 embernek a férje illetve élettársa mit sem sejt.
A férfi a mai napig még ugyan úgy az élettársával él, egy szobában alszanak meg hát kitudja mi történik ott, hisz nem látunk bele
Őket amúgy elválasztja vagy 600km minimum
Kérdeztem hogy és akkor a férfi családja mit szólt hogy ő költözik, meg van valakije és hasonlók, amikor kiderült hogy jaaaa hát ő még semmit nem mondott az otthoniaknak, nem kell ezt ennyivel előbb bejelenteni, hogy ő 3 hónap múlva költözik. Ezeket mind a barátnőm mesélte, én mondtam neki hogy nekem ez picit bűzlik, kitudja mi van otthon az asszonynál is, hisz messziről jött ember azt mond amit akar..
Félek hogy a férfi csak hitegeti, és kihasználja.
Lehet picit most így értelmetlen az írásom de annyira nehéz ezt leírni így..
Még mielőtt jönnének a kommentek hogy biztos huszon évesek, nem, nem azok.. A hölgy 39 a férfi meg 47..
Én nem tudok jó fejet vágni ehhez,engem csaltak már meg, kegyetlen érzés, soha nem lennék képes ilyenre.. Ők meg még család mellett is. Picit szeretném felnyitni a barátnőm szemét, nehogy késő legyen..
A férje vissza várja,nem tud róla hogy mit tett a háta mögött.
Össze vesztek igazából tök hétköznapi dolgokon,és akkor jött el a nő a gyerekekkel onna.
Gondolom jó ürügy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!