Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthagyott az élettársam a gyerekkel olyan rossz ember vagyok?
szerintem nem volt jogos a döntése
jó, a telefont nem kellett volna kikapcsolnod, de ez nem szakítóok, az meg pláne nem, hogy hajnalban kelsz azért, hogy kenyeret tudj tenni az asztalukra
Teljesen biztos, hogy csak ezek miatt hagyott el? Szerintem lehet még más is a háttérben, amit esetleg nem beszéltetek meg, hogy már múló félben lehet a kapcsolat és ez a másik szobában való alvás csupán egy kifogás, hogy elhagyjon téged és elmeneküljön a problémák elől, ha van ilyen.
Sajnálom nagyon, ami történt, de szerintem még ez a pasi egyáltalán nem nőlt fel, hisz már rögtön rohant is vissza anyucihoz. Ez viszont számomra eléggé gyávaság, szégyen, és gyerekes viselkedés. :(
Szerintem ezt a dolgot meg kéne beszélnetek.
Nyugodj meg, én mint olyan aki ezt megtapasztalta és nem a levegőbe dobálózik mint itt egy pár ember azt gondolom, hogy ez a szülés utáni stressz, depresszió, frusztráltság és félelem miatt van.
Nekem is így volt, adj neki egy kis időt sz.tem rá fog jönni, hogy ez nem jó megoldás a részéről, mert csak a te gyermeked van nála, és neki is kell egy férfi majd. Most még sokat tud neki segíteni egy szülő, ilyenkor van egyfajta félelem a nőkben.
Ha még szeret akkor át fogja gondolni ezt az egészet. Bennem is ilyen gondolatok kavarogtak, aztán rájöttem, hogy ilyenkor a nők nem tudnak tisztán és normálisan gondolkodni, majd rájön, hogy mi lesz a helyes döntés.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!