Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
Az ismerőseim közt gyakran előfordul, hogy 1 fiú összejön egy lánnyal és alig telik el egy hét és éjjel nappal azt kell hallgatnom tőlük, hogy mennyire tökéletes a párjuk, nekik szánta az élet, örökkön örökké, tökéletes kapcsolat stb.
Magamban mindig csodálkozom, hogy hogyan lehet valakit/kapcsolatot ilyen hamar megítélni, és ilyen határozottan meggyőződés nélkül kijelenteni ilyen dolgokat. Mindig tippelek egy x napot, hogy meddig bírja ki a kapcsolat.
És mikor 1-2 hónapot kihúznak egymást mellett, valami pitiáner oknál fogva összevesznek és szakítanak, ilyenkor eszembe jut az a sok dicséret amivel illették a párjukat, és magamban jót röhögök. Egyszerűen az ilyen embereket nem értem meg, számomra ez olyan komolytalan és elhamarkodott.
Nagyon gáz, hogy ilyen embereken kárörvendek?
(telefonról írok elnézést a rossz fogalmazásért)
Én max a tudást és a boldogságot irigylem :)
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kezecske mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!