Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Mit tennétek a helyemben? Összejöttem egy kedves lánnyal. Sajnos távkapcsolatban élünk. Megcsalt. Azt mondta, hogy beadtak neki egy tablettát egy partin, aztán egy srác felvitte magához. A srác elkezdte a belső combját meg a nyakát szívni. Mikor orális szexet akart, akkor abbamaradt a dolog. A lánnyal video csetelek. Úgy látszik, hogy sajnálja és szomorú... De számít ez??? Mit tennétek a helyemben? Nagyon kérek mindenkit, hogy legyen őszinte de azért kerüljétek a felesleges bántásokat. Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudok gondolkozni sem, csak ülök meg szomorkodok. Nem hogy jó döntést, semmilyen döntést nem tudok hozni.
2017. jún. 9. 20:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is gyűlölöm a magányt és iszonyatosan rossz érzés egyedül. Nem csak párkapcsolat, de barátok nélkül is. Még mindig azt tanácsolom neked, hogy inkább maradj egyedül, mint egy rossz, sérült kapcsolatban. Keserves árak után ezt megtanultam. Habár úgy tűnik, hogy magányosan rosszabb, de ez nem igaz. :)
2017. jún. 10. 22:18
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jún. 25. 00:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!