Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Mit tennétek a helyemben? Összejöttem egy kedves lánnyal. Sajnos távkapcsolatban élünk. Megcsalt. Azt mondta, hogy beadtak neki egy tablettát egy partin, aztán egy srác felvitte magához. A srác elkezdte a belső combját meg a nyakát szívni. Mikor orális szexet akart, akkor abbamaradt a dolog. A lánnyal video csetelek. Úgy látszik, hogy sajnálja és szomorú... De számít ez??? Mit tennétek a helyemben? Nagyon kérek mindenkit, hogy legyen őszinte de azért kerüljétek a felesleges bántásokat. Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudok gondolkozni sem, csak ülök meg szomorkodok. Nem hogy jó döntést, semmilyen döntést nem tudok hozni.
2017. jún. 9. 20:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%

Ez így teljesen felesleges.

Mi párommal 4 éve távkapcsiban vagyunk, de soha, de soha nem történne nálunk ilyen, mert egymást akarjuk, teszünk a kapcsolatért, hogy működjön.

Felejtsd el ezt a csajt. Keress másikat.

(a videóchat és a bulin beadott tabletta üti egymást, mert a videóchatkor a két személy nincs fizikálisan egymás mellett és nincs ott a tabletta, a bulin elkövetett dolog, ha igaz is, az meg erőszaknak minősülne és nem megcsalás)

2017. jún. 9. 20:58
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez tényleg egy brutális dilemma! Nem vagyok hülye, de én sem tudom a választ. Mert, ha megcsalt, de kamuzik a tablettáról, akkor megcsalt. De ha nem kamuzik, akkor áldozat. Ha elhagyod, akkor paraszt vagy. De ha nem hagyod el, és hazudik, akkor te vagy az áldozat.Kész, feladom, nem tudom. Azt tudom tanácsolni, hogy egyenlőre ne hozz végleges döntést! Várj ezzel még!
2017. jún. 9. 20:58
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

ui.: bocsi, félreértettem a videóchates részt

esetleg van aki tudja bizonyítani a bulis dolgot?

2017. jún. 9. 21:01
 4/22 anonim ***** válasza:
36%
Én csak a videóchatet nem értem. Ez most a parti előtt volt vagy után?
2017. jún. 9. 21:02
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Uhh, én is félreértettem. :D

Akkor passz. Nem tudok dönteni mert nem tudom mi történt ahogy te sem. Ezt egyedül ő tudja és neked kell dönteni.

Ha látod rajta, hogy sajnálja, szomorú és eléggé kivan akkor megér egy próbát.

2017. jún. 9. 21:03
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

Valószínű még sokszor fogja sajnálni, és sokszor lesz szomorú.

Kérdés, Te meddig bírod ezt?

Voltam hasonló helyzetben, ott is sajnálta a lány, meg szomorú volt, meg esküdözött, de akkor ébredtem rá, nem az a megbízható fajta.

2017. jún. 9. 21:05
 7/22 anonim ***** válasza:
75%
A baratnod nem megcsalt, hanem megeroszakoltak...
2017. jún. 9. 21:15
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Így van, ahogy a 7-es írja. Mivel betablettázták, ez erőszak, ne azon pörögj, hogy megcsalt-e, hanem próbáld vigasztalni, állj mellé.
2017. jún. 9. 21:28
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

És ezt te elhiszed? Én nem hinném. Valószínű, csak simán bebaxott.

Csak akkor hinném el, ha rendőrségi feljelentést tenne.

Eleve érthetetlen a kérdés. Most megcsalt vagy nem? Mert a leírásod alapján orális szex sem történt.

2017. jún. 9. 21:32
 10/22 anonim ***** válasza:
69%
Rendőrségi feljelentést? Melyik országban? Mert a magyarok szemében ez nem számít erőszaknak, pedig az... A rendőrség meg a Tehetsz róla kampány óta továbbra sem érti, mért nem jutnak el hozzá az erőszakos ügyek...
2017. jún. 9. 22:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!