Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit tennétek a helyemben?
Ez így teljesen felesleges.
Mi párommal 4 éve távkapcsiban vagyunk, de soha, de soha nem történne nálunk ilyen, mert egymást akarjuk, teszünk a kapcsolatért, hogy működjön.
Felejtsd el ezt a csajt. Keress másikat.
(a videóchat és a bulin beadott tabletta üti egymást, mert a videóchatkor a két személy nincs fizikálisan egymás mellett és nincs ott a tabletta, a bulin elkövetett dolog, ha igaz is, az meg erőszaknak minősülne és nem megcsalás)
ui.: bocsi, félreértettem a videóchates részt
esetleg van aki tudja bizonyítani a bulis dolgot?
Uhh, én is félreértettem. :D
Akkor passz. Nem tudok dönteni mert nem tudom mi történt ahogy te sem. Ezt egyedül ő tudja és neked kell dönteni.
Ha látod rajta, hogy sajnálja, szomorú és eléggé kivan akkor megér egy próbát.
Valószínű még sokszor fogja sajnálni, és sokszor lesz szomorú.
Kérdés, Te meddig bírod ezt?
Voltam hasonló helyzetben, ott is sajnálta a lány, meg szomorú volt, meg esküdözött, de akkor ébredtem rá, nem az a megbízható fajta.
És ezt te elhiszed? Én nem hinném. Valószínű, csak simán bebaxott.
Csak akkor hinném el, ha rendőrségi feljelentést tenne.
Eleve érthetetlen a kérdés. Most megcsalt vagy nem? Mert a leírásod alapján orális szex sem történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!