Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Mit tennétek a helyemben? Összejöttem egy kedves lánnyal. Sajnos távkapcsolatban élünk. Megcsalt. Azt mondta, hogy beadtak neki egy tablettát egy partin, aztán egy srác felvitte magához. A srác elkezdte a belső combját meg a nyakát szívni. Mikor orális szexet akart, akkor abbamaradt a dolog. A lánnyal video csetelek. Úgy látszik, hogy sajnálja és szomorú... De számít ez??? Mit tennétek a helyemben? Nagyon kérek mindenkit, hogy legyen őszinte de azért kerüljétek a felesleges bántásokat. Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudok gondolkozni sem, csak ülök meg szomorkodok. Nem hogy jó döntést, semmilyen döntést nem tudok hozni.
2017. jún. 9. 20:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Talán az a legjobb, ha adsz egy kis időt magadnak.
2017. jún. 9. 22:01
 12/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam, nagyon magam alatt vagyok. Nagyon jól esik, hogy ennyien próbáltok segíteni és úgy érzem, hogy szükségem is van rá. A videochat a dologtól függetlenül az eszköz, amin keresztül kommunikál velem. Valóban nem tudom ellenőrizni, hogy mi történt és tabletta ide vagy oda az érzéseim még ugyanazok. Nem volt eszméletlen, magánál volt és elmesélte. Sírva mesélte el, de nem mondta, hogy nem lett volna benne... Szerettem ezt a lányt nagyon, de most nagyon sokszor ugrik be egy kép, hogy az én barátnőm belsőcombját szívja valami utolsó mocskos állat, ő meg csak ott fekszik és "feel high because of the pill". Akár volt tabletta akár nem nekem ez ugrik be. Ha volt, arról amúgy is tudott szerintem. Nem tudok benne megbízni és ezt nem tudom elfelejteni. Minden alkalommal, mikor eszembe jut a gyomrom fordul fel és nagyon fáj bent... Ugyanakkor ott van, hogy ő az a lány, akibe beleszerettem és egyébként meg nagyon hiányzik.
2017. jún. 10. 10:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Férfi létemre rengeteg sírok, pedig egyáltalán nem vagyok az a fajta. Viszont még ha tabletta is volt, a felelőtlenség akkor is az ő hibája. A baráti társaságot is ő választja... Egyszerűen nem tudom, hogy mit kéne tenni. Úgy érzem, hogy túl gyenge vagyok hozzá, hogy elengedjem, de vele sem akarok már lenni. Ő már nem az a lány, akibe szerelmes lettem. Majd, ha úgy alakul, akkor az oltárnál vagy a szülőszobán a szemébe nézve ez fog eszembe jutni??????
2017. jún. 10. 10:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Szakits vele. Undorito ez az aldozat hibaztatas, amit itt lemuvelsz, mar ne is haragudj. Akkor is igy viselkednel, ha edesanyaddal vagy hugoddal, novereddel, akarmid van, tortenne ugyanez? Fogalmad sincs, hogyan mukodnek az ilyen randidrogok, mi? Szerencsetlen lany. Megalazva, tonkreteve erezheti magat, es a parja ahelyett, hogy tamogatna, kb. prostikent gondol ra, mert majdnem megeroszakoltak. Gondolkozz mar picit el magadon, legyszives. Vagy vegyel be par ilyen pirulat, aztan majd meglatod, mennyire tudsz tiltakozni, mikozben ket neger megrak peldaul... arrol nem is beszelve, hogy ma mar barhol barmikor berakhatjak a drogot. Bizony, akar egy lezart asvanyvizes uvegbe is bele tudjak fecskendezni, tok mindegy mennyire vagy te felelossegteljes.
2017. jún. 10. 11:17
 15/22 A kérdező kommentje:
Szó nincs áldozatról. Azt mondta, hogy ő vette be a tablettát. Ha egy buliban eleve egy másik sráccal van nem véletlen, hogy prostiként gondolok rá. Amúgy meg nem kért volna bocsánatot annyiszor ha nem lett volna szándékos. Amúgy megkérdeztem és ő is úgy titulálta, hogy megcsalás. Nem volt itt semmilyen erőszak... Az az undorító, ahogy nekem ugrasz.
2017. jún. 10. 12:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Ebből már normális kapcsolat nem lesz. Hiába szar az elengedés, az a legjobb mindkettőtöknek. Máskor legalább nem vesz be a csaj tablettát meg mindenféle hülyeséget, ha tanul egyáltalán ebből az egészből. Te meg ne szenvedj egy ilyen csaj mellett.
2017. jún. 10. 12:43
 17/22 anonim ***** válasza:
"Azt mondta, hogy beadtak neki egy tablettát egy partin..." - ez nem azt jelenti, amit most leirtal, csak gondoltam szolok, hogy tisztaba tegyuk, hogy pontosan mit szeretnel kozolni, es mi a problemad. A baratnoddel ettol fuggetlenul meg olyat tettek, amit o nem szeretett volna, teljesen mindegy, hogy hogyan oltozott fel, mit ivott stb. Erre volt is egy plakat most a neten azzal a szoveggel, hogy "- O "rakta" magat ilyen allapotba, mit vart? - Öhmm... masnapossagot maximum?!". Es ez teljesen igaz is. Hulyeseget csinalt a droggal, de ez nem jogosit fel senkit arra, hogy barhogy is hozzaerjen, ha o nem akarja.
2017. jún. 10. 12:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Odaadták neki a tablettát, de ő vette be. Egyébként a sráchoz önként ment fel, nem történt itt semmilyen erőszak. Ebben teljesen biztos vagyok és azt is önként csinálta ott, amit csinált. Azt mondta, hogy nem vette le a ruháit, de önként ült bele a srác ölébe és hagyta, hogy a srác fogja a fenekét. Én már igazából nem értem a dolgot, de ebbe bele is fáradtam. Lehet, hogy nem is volt semmilyen tabletta. Már nem tudom elhinni neki. Mostmár csak abban kérem a véleményeteket, hogy hagyjam menni, vagy próbáljuk meg megoldani? Képes leszek valaha túllépni a történteken? Esetleg akinek van tapasztalata tud segíteni?
2017. jún. 10. 16:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak, ne maradj vele.
2017. jún. 10. 16:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy azt kell tennem, de nagyon félek. Mindennél jobban utálom a magányt. Mit csináljak utána?
2017. jún. 10. 18:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!