Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, hogy szakítani akar velem? Ti mivel érvelnétek?
Nos, ha nem is könyörgött, de azzal érvelt, hogy mivel úgyis össze fogunk házasodni, nekem is megéri befektetni a lakásba, mivel fele részben az enyém lesz és sokkal többet ér majd ha segítek. És neki nem volt semmilye, csak kihasznált, most meg kidobna.
De én ennek ellenére szeretem és vele akarok maradni. A közös házunkba.
És rá is kérdezek a jogi kérdéseknél mi a módja, hogy ne vesszen el a pénzem
Nem tök mindegy, hogy elveszíted a pénzed, vagy nem?
Az agyadat már rég elveszítetted...
új impulzus. minden nap más fas* a pic*ádba.
a pasid helyébe régen úgy meg impulzusoltalak volna,hogy a szemed kettéállt volna te lot*ó.
Nem kell jogi témakörben feltenni. Itt is válaszolok szívesen :)
Az ingatlanból kitehet, mert ahogy hallom örökségről van szó, így egyedüli tulajdonos. Tulajdonosi jogánál fogva az állandó lakóhelyedet is töröltetheti az ingatlanról. A zárat is lecseréltetheti, sőt a cuccaidat is "kiteheti" (igaz ki nem dobhatja, csak ha a felszólításban adott reálisan nyitvaálló határidő alatt nem vetted át azokat).
Te - ha nincs egyezség - csak per útján, és MÁR BIRTOKON KÍVÜLRŐL fogod tudni az igazad érvényesíteni. Ha tudod. Bár te egy hülye szőke p.csa vagy, de a barátod ezt jól látta akkor amikor "közreműködtetett" az ingatlan rendbetételében anélkül, hogy lepapíroztátok volna. Most biztonyítsd - ha tudod. Nem csak a szexben és a szerelemben voltál hülye, a pénzügyekben is az vagy, úgy látszik. És ezt lehet, hogy valaki jóóól ki is használta.
Nem mondom, hogy megérdemled, mert ne érdemelje ki azt senki, hogy tudatosan megszopatják, de azért legyen ez egy intő példa, hogy talán ésszel és nem p.nával kellene az életedet irányítani.
Ismét mondom: egyezz meg a barátoddal, vagy perelj. Másképp nem jutsz a vagyonodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!