Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, hogy szakítani akar velem? Ti mivel érvelnétek?
Egyet értek az utolsóval és jéé még a %unk is megegyezik:D
Mellesleg te nagyon nem értesz a magyar joghoz kérdező.
Ez esetben a kapcsolat elején kellett volna tisztázni, hogy kinek mi fér bele. Oké, hogy ez neked belefér, és ha ő tenné, ugyanezt, elfogadnád.
Ő meg lehet, hogy úgy gondolja, hogy egyszer megbocsátott, többször már nem, hiába szeret.
A joggal meg tudod hova menj, ez párkapcsolat, fogd már fel.
Fogadd el, és menj olyanhoz, aki hasonlóan gondolkozik, mint te. Ennek már ennyi.
Szóval ha nem tudod tisztázni a helyzeted akkor először is döntsd el magadban hogy szereted-e vagy nem?
Másodszor egy kapcsolat nem arról szól (hiába vagytok meg jól) hogy állandóan megcsald.
Ne a törvényeket nézd hanem egymást nézzétek,kinek mi a jó!?
Ha több plusz szexre vágysz csináljátok többször ,találjatok ki jó dolgokat közben, új póz új érzések stb,de akkor se csald meg!
Ha az én barátnőm ilyet tenne úgy dobnám ki mint a kukába a szemetet...lelki fájdalom nélkül...
A barátod szeret és egyszer megbocsájtott ,de az nem azt jelenti hogy többször is meg fog!
Vagy szereted vagy nem és ezek szerint nem szereted,hiába mondod mert megcsalod.Döntsd el hogy szeretnél-e vele továbbra is lenni vagy pedíg az kell neked mint egyeseknek hogy disco meg minden 2 naponta új pasi szex és megyek tovább...
Sok hasonló történetet olvastam már itt, de a Te történeted viszi a pálmát...
Nehéz erre bármit mondani, mert szimplán a "k*rva" már nagyon elcsépelt szó lett.
Talán aki így gondolkodik, arra annyit lehet mondani, hogy szó szerint fogyatékos, csökkent értelmű degenerált barom.., és egy utolsó mocskos nagy büdös r*banc.
Én személy szerint, (saját vélemény) többre tartok egy utcai k*rvát, mint egy ilyen gondolkodású nőt.
Az utcai k*rva pénzért teszi, de többsége tudja, hogy gáz, amit tesz...
Te pedig, meg vagy győződve arról, hogy amit csinálsz, az helyes, és még a barátod a paraszt??!!
Agyilag nem vagy rendben... amiket írsz az totál gáz... jogi dumáról nem is beszélve...
A "szerelem" szóval sem vagy tisztában... + rá akarod erőszakolni magad a barátodra a háza miatt, jogokra hivatkozva akarod, hogy erőszakkal maradjon veled...
Ez az egész önmagáért beszél, szerintem a kérdés eleve fake, ha nem akkor verem a falba a fejem, hogy vannak ilyen emberek ezen a bolygón, és még én szégyellem el magam miattad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!