Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakoltak a saját hibámból, ti is így reagáltatok volna?
Pár héttel ezelőtt nagyon mélyponton volt a kapcsolatom a barátommal. Elhívtam 1 barátnőmet kávézni, aki végül is felvitt a pasija lakására beszélgetni.
Persze előkerült a pálinka is, nagyon berúgtunk. Abban egyeztünk meg, hogy megkapom a vendégszobát, mert alkalmatlan voltam arra, hogy hazamenjek. Lefekvés előtt bekaptam még 2 ataraxot is, amivel teljesen kiütöttem magam. Felhívtam a barátom, hogy nagyon berúgtam, meg hol vagyok, de már túl kába voltam megkérni, hogy jöjjön értem.
Egyszer csak arra keltem, hogy a barátnőm pasija átjött, simogat. Innentől nincsenek emlékeim.
Másnap reggel a nyomokból raktam össze a képet.
A barátomnak nem mondtam el, mert tudtam, hogy hatalmas botrányt csinálna, ahelyett, hogy engem támogatna.
Végül 1 facebook üzenetből rájött, azaz kellett mondanom. Kaptam egy hatalmas pofont, patáliát csinált, felhívta a barátnőmet, elmondta, hogy a pasija lefeküdt velem. Engem lehordott mindennek, folyamatosan azt kérdezgette, hogy milyen volt, mikor ismétlem meg a fiúval, a részletekre volt kíváncsi, hogy mit csinált velem. Másnap pedig kidobott.
Persze tudom, hogy az én hibám az egész, de nem érzem jogosnak a bántását és a megalázását, mert én akaratnyilvánításra tökéletesen alkalmatlan voltam.
Ti mit tettetek volna, ha ez derül ki a barátnőtökről?
"Az alapelv, ezt tanítják, csak ha jobban átgondolja az ember"
Szóval elismerted, hogy szembemész, szembe okoskodsz a szakmád eredményivel! Köszönöm, nincsen kérdésem!
Erről ennyit.
(és tudd, hogy etikai vizsgálatnak nézel elébe ha ilyen hozzáállással nyúlsz beteghez és automatikusan karrier öngyilkosság. (A neveket várom továbbra is!))
Ebbe most nagyon belefutottál, mert eléggé képben vagyok egészségügyből.
De gratulálok, elismerted, alátámasztottad, hogy egyedi okoskodásod ez a bivaly nagy baromság pár kollégáddal (leendő!!!) egyetemben. Egyedi agymenés közel sem szakmai. Ennyit akartam elérni ebben a szálban, hogy meghazudtold magadat, és kérdező még véletlenül se vehessen komolyan.
Részemről nincsen több mondanivalóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!