Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakoltak a saját hibámból, ti is így reagáltatok volna?
Pár héttel ezelőtt nagyon mélyponton volt a kapcsolatom a barátommal. Elhívtam 1 barátnőmet kávézni, aki végül is felvitt a pasija lakására beszélgetni.
Persze előkerült a pálinka is, nagyon berúgtunk. Abban egyeztünk meg, hogy megkapom a vendégszobát, mert alkalmatlan voltam arra, hogy hazamenjek. Lefekvés előtt bekaptam még 2 ataraxot is, amivel teljesen kiütöttem magam. Felhívtam a barátom, hogy nagyon berúgtam, meg hol vagyok, de már túl kába voltam megkérni, hogy jöjjön értem.
Egyszer csak arra keltem, hogy a barátnőm pasija átjött, simogat. Innentől nincsenek emlékeim.
Másnap reggel a nyomokból raktam össze a képet.
A barátomnak nem mondtam el, mert tudtam, hogy hatalmas botrányt csinálna, ahelyett, hogy engem támogatna.
Végül 1 facebook üzenetből rájött, azaz kellett mondanom. Kaptam egy hatalmas pofont, patáliát csinált, felhívta a barátnőmet, elmondta, hogy a pasija lefeküdt velem. Engem lehordott mindennek, folyamatosan azt kérdezgette, hogy milyen volt, mikor ismétlem meg a fiúval, a részletekre volt kíváncsi, hogy mit csinált velem. Másnap pedig kidobott.
Persze tudom, hogy az én hibám az egész, de nem érzem jogosnak a bántását és a megalázását, mert én akaratnyilvánításra tökéletesen alkalmatlan voltam.
Ti mit tettetek volna, ha ez derül ki a barátnőtökről?
NEM a te hibád. Látlelet és feljelentés, az ilyennek börtönben a helye.
Alku nélkül!
Te egészen egyszerűen nem vagy normális már megbocsáss.
Majd rádmászik 1-2 pasas kicsit elszórakoznak veled, és majd utána megkérdezlek erről a nem kicsit gázos életbölcsességedről, hogy akkor is így látod e.
Az erőszakról az áldozat NEM TEHET!
Fogd fel!
kicsilány, fiatal kiscsaj vagy orvosi egyetemen okoskodsz és azt hiszed egyből okosabb vagy bárkinél :)
Jelzem elég szakmaiatlan a hozzáállásod. De ha óhajtod kérdezz utána a szakmád köreiben.
(és tanuld meg rendesen a szakmádat, mert ez így nem lesz jó!)
Trollkodsz
Egészen biztosan nem mondasz igazat, lévén a pszichológia és főleg a kriminál pszcihológia egyik első alapvetése, hogy nem az áldozat a hibás! Így tanítják a mai napig is!
De várom a szakik neveit privátban, mert ha ilyet tanítottak egészen biztosan egy szakmai vizsgálatnak vetik alá őket, ha esetleg kiderülne! (és én is adok neked pár nevet aki el is fogja ezt végezni etikai, és szakmai vizsgálat keretében!)
Szóval meg vagyok győződve arról, hogy most csak osztod az észt, és bekamuztad ezeket az ismerősöket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!