Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefer egy kapcsolat egy ilyen eletstilusba? Saját tapasztalatok?
Egy ideje mar flortolok egy fiuval, aki komolyan uzi a triatlont.Rengeteg edzese van, versenye.Be van tablazva rendesen.Emellett van 2kistesoja, akikkel szinten probal sokat lenni.Plusz ugye az iskola.
Felek, hogy emellett nem lehet bevallalni egy kapcsolatot is.Nem tudom, hogy belemennek e, ha arra kerul sor.Eddig ez a tema kettonk kozt meg nem jott fel, de en eleg sokat kattogok ezen.Volt/van mar valaki hasonlo helyzetben?Mi a velemenyetek errol az egeszrol?
Mindketten 16evesek vagyunk.
Jé, ugyanilyen szituációban vagyok - idősebbek vagyunk-, de az enyém futó (versenyszerűen, eddig csak havonta volt versenye, április-májusban két hetente lesz).
Ha tényleg komolyan űzi, az elég sokat kivesz az emberből. Mennyit és mikor tudnátok találkozni? Jár-e versenyekre? Milyen gyakran? Milyen gyakran van edzése?
Még nagyon fiatalok vagytok, úgy gondolom, hogy amíg teheti az ember és érhet el eredményeket, addig legyen is a sport az első. Ez szerintem tényleg attól függ, neki személy szerint mennyi ideje van, mennyire fontos neki most egy kapcsolat, mennyit akarsz te is vele lenni.
Ha úgy nézed, hogy alakul köztetek, akkor úgyis "bele fogsz férni" a napirendjébe. Lehet, hogy ritkán találkoztok, de majd kárpótol. ;)
(Egyébként nagyon jó sportolóval együtt lenni! <3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!