Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakoltak a saját hibámból, ti is így reagáltatok volna?
Pár héttel ezelőtt nagyon mélyponton volt a kapcsolatom a barátommal. Elhívtam 1 barátnőmet kávézni, aki végül is felvitt a pasija lakására beszélgetni.
Persze előkerült a pálinka is, nagyon berúgtunk. Abban egyeztünk meg, hogy megkapom a vendégszobát, mert alkalmatlan voltam arra, hogy hazamenjek. Lefekvés előtt bekaptam még 2 ataraxot is, amivel teljesen kiütöttem magam. Felhívtam a barátom, hogy nagyon berúgtam, meg hol vagyok, de már túl kába voltam megkérni, hogy jöjjön értem.
Egyszer csak arra keltem, hogy a barátnőm pasija átjött, simogat. Innentől nincsenek emlékeim.
Másnap reggel a nyomokból raktam össze a képet.
A barátomnak nem mondtam el, mert tudtam, hogy hatalmas botrányt csinálna, ahelyett, hogy engem támogatna.
Végül 1 facebook üzenetből rájött, azaz kellett mondanom. Kaptam egy hatalmas pofont, patáliát csinált, felhívta a barátnőmet, elmondta, hogy a pasija lefeküdt velem. Engem lehordott mindennek, folyamatosan azt kérdezgette, hogy milyen volt, mikor ismétlem meg a fiúval, a részletekre volt kíváncsi, hogy mit csinált velem. Másnap pedig kidobott.
Persze tudom, hogy az én hibám az egész, de nem érzem jogosnak a bántását és a megalázását, mert én akaratnyilvánításra tökéletesen alkalmatlan voltam.
Ti mit tettetek volna, ha ez derül ki a barátnőtökről?
Szórakozol velem? Mondd meg annak a s**gfejnek, hogy gyakorlatilag megerőszakolt a srác. Az, hogy hazudtál neki, teljesen érthető. Az áldozatoknak elég nehéz az erőszakról beszélgetni az erőszak megtörténte után. Egyáltalán nem a te hibád. Az erőszak mindig is az elkövető hibája, 100%-ban. Még ha valaki meztelen meg az utcára, akkor sincs senkinek joga megerőszakolni őt. Ráadásul még pofon is vágott? Ez gyakorlatilag fizikai bántalamazás. Szomorú, hogy te emiatt magadat hibáztatod...Állj ki magadért, azért, mert nő vagy, még nem vagy kevesebb, mint mi!
A barátnődet is nyugodtan elküldheted egyébként a francba, ha téged hibáztat...Milyen barátnő az ilyen.
22-es: Rosszabb vagy, mint a szegény lány barátja. Igen, nem kötelező kómásra innia magát. VISZONT MEGERŐSZAKOLNI SE KÖTELEZŐ EGY MÓDOSULT TUDATÁLLAPOTBAN LÉVŐ NŐT! Ezzel kb. azt mondod, hogyha egy nő el akar menni bulizni, akkor egyből vigyen magával esemény utáni tablettát, mert a részeg nőket szabadon lehet erőszakolni...Ha te az utcán, vagy akár egy boltban elő veszed a pénztárcád, akkor a te hibád is, hogyha kirabolnak?
27-es: Igen, akár tetszik, akár nem, megteszik.
DE.ATTÓL.MÉG.NEM.AZ.ÁLDOZAT.HIBÁJA. Ha pedig szerinted undoritó, amikor egy nő berúg, akkor gondold ezt, és örülj magadnak. Mivel kb. az emberek 90%-a teljesen tesz a véleményedre, pláne, hogy nem is ismer. A pénztárcás dolog pedig példázat volt, nem pedig esettanulmány vagy valami, szóval nem kell ennyire fennakadni rajta... Gondolom, te férfi vagy. Ha részegen megerőszakolnak, akkor is ezt fogod mondani? Merthogy a himsoviniszta megnyilvánulásod miatt gondolom, hogy te is iszol, legalábbis értelmes ember, elegendő számú agysejttel, nem mond ilyet...
Ui: Mégegyszer, akármit gondolhatsz, nem lesz igazad. A nőknek ugyanannyi joga van 18 fölött inni, mint neked. Magyarország egy szabad, demokratikus ország, ahol a nőknek ugyannyi joguk van, mint a férfiaknak. Ha ez zavar, meg se állj Oroszországig vagy Észak-Koreáig, ott élnek a hozzád hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!