Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel? Írnátok saját tapasztalatokat? Barátnőmet két év után elhagytam egy másik lányért, de nagyon nagyon megbántam. Nálatok előfordult már ilyen? 25F
Figyelt kérdés
Most jöttem rá, hogy szeretem az exem. Iszonyatosan megbántam, hogy eldobtam. A másik lánnyal szakítottam 4 hét után. Nem tudom miért bolondultam meg így, de ezt többet nem akarom. De már nincs pofám az exemet felkeresni, viszont aludni sem tudok már 3 hónapja. Rengeteget fogytam. Nagyon hiányzik. Nálatok volt már ilyen? Megosztanátok?2015. márc. 28. 11:44
2/17 anonim válasza:
Nagyon sajnállak!! Én is átéltem ha van kedved beszélni róla akkor írj privibe :)
3/17 CptTomato válasza:
Apuka... altató, pszichiáter.... stb ...
Ha vissza mész az exedhez garantálom hogy bár neki sem lesz felhőtlen ha vissza fogad....de te még jobban fogsz szenvedi..
F/27
5/17 anonim válasza:
Nem írom le a történetem.
De ha nem próbálod meg visszacsinálni az exeddel, akkor sosem tudod meg, mit lépne. Lehet, hogy hülyét csinálsz magadból, de inkább ez, minthogy semmit sem tettél a célodért, és hagytad elúszni. És minél elõbb tedd meg a lépést felé.
6/17 Interferencia válasza:
Szerintem is próbálj meg vele kapcsolatba kerülni, már semmit sem veszíthetsz, de minimális esélyed lehet arra, hogy megbocsát. (mondjuk én biztos nem tenném.)
7/17 Interferencia válasza:
6: Mármint hasonló helyzetben én nem bocsátanék meg.
8/17 anonim válasza:
Elképzelem, hogy micsoda gyűlölködés menne, ha ezt a kérdést egy nő írta volna...
9/17 anonim válasza:
Akkor mar nyilvan , mindenfele ribi lenne, akit biztos a penzes f**z vonzott. :D
Tegy egy utolso probat, de ne varj sokat. Leginkabb arra keszulj fel, hogy elhajt. Mondjuk meg is erdemelned, ha elhagytad annyira szerelmes nem lehettel...
10/17 A kérdező kommentje:
Annyira nem voltam, de szerettem. Inkább csak magamnak nem mertem beismerni mennyire kötődök hozzá. De most a hiánya megmutatta. Tudom, hogy szeretem.
2015. márc. 28. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!