Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy 12 évesen vesztettem el, mert megerőszakoltak?
2 hónapja járunk, beszéltünk már mindenféléről, de erről még nem meséltem neki. Szeretném, ha tudná, de nem akarom csak úgy bedobni, hogy "képzeld, stb..."
Kérdezte már, hogy mikor vesztettem el, de nem válaszoltam normálisan. Szégyellem, pedig nem tehetek róla.
Valami ötlet, hogy hogy vázoljam úgy a helyzetet, hogy világos legyen, hogy túlléptem ezen?
20/L
vagy mond el
vagy mond,hogy fáj erről beszélned ...majd 1x talán
3.: Talán ugorj ki egy ablakon, mert normális ember már aligha leszel.
Próbáld meg nem rázúdítani, és hagyj neki egy kis időt hogy feldolgozza, ez igen megrázó lehet annak, aki hallja. Nem egy hétköznapi szituáció, és nem is igen tud mit mondani rá az ember. Remélem jól fogadja, és ezáltal még közelebb kerültök egymáshoz.
8. Köszönöm, ez jó tanács.
3. Ezesetben: örülök, hogy bemutatkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!