Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom ezt elmondani a barátomnak?
Umphf? Tudod kik voltak? És a mai napig a közeledben élnek?
Bocs én nem tudok a témához szólni, csak érdeklődöm.
Az egyik volt barátnőmet meg is erőszakolták. Ismerem az ilyen helyzetet. Mond el nyugodtan a barátodnak. És azt se titkold hogy jó nagy türelme kell majd legyen hozzád. Mondj el mindent őszintén.
Nem akarlak megbántani, szenvedtél de ha sérült vagy akkor melletted is szenvedni fognak. Kezeld ki magad egy pszichológussal és lépj túl rajta. Különben úgy fogtok járni mint mi. 9 hónapig jártam a lánnyal, egyszer nyúltam a bugyijába azt is zokon vette, aztán 9 hónap után rájött, hogy csak nem tud velem lenni. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a partnerednek is tartozol annyival, hogy őszinte vagy és tisztázd magadban a dolgokat, különben ő is áldozat lesz mert szeretni fog téged aztán összeomlik a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!