Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszerűen félek elmondani a barátomnak, hogy mivel van problémám? Inkább magamba fojtom, hogy béke legyen.
Figyelt kérdés
Annak idején volt egy éves kapcsolatom,totál kikészitet a srác,sokszor már nem szóltam semmiért még ha jogos is lenne..Az évek alatt kezdtem ezt megemészteni és leszokni erről, de a közelmúltban volt egy 3hónapos kapcsolatom a srác kb belémnevelte azt,hogy bármi bajom van kussba legyek..Ezért már nem szóltam semmit mert ha jogos is volt inkább hallgattam mert belefáradtam abba, hogy mégha szépen is megfogalmazom mi a bajom az is baj és már féltem előre,hogy megint a höbörgését kell hallgatni és elviselni utána a szarjait amiket művelt... Nos a mostani kapcsolatomba ez visszaüt mert ha a barátom látja, hogy van és megkérdezi inkább hazudok, vagy ha kicsit közömbösen beszélek és elköpöm magam, hogy igen bajom van,ha már reagál rá,hogy mi bajom már inkább kussba maradok és magamba fojtom,kb.mással beszélem meg a problémát és nem vele mert félek,hogy megint elkéne valakinek viselenem a höbörgését és az utána való hisztijét..Egyszerűen magamba fojtom és hallgatok, de érzem igy csak eltávolodok a másiktól...Egyszer szerintem befogok sokallni és nem lesz jó vége.. Pesig én nekem ha bajom van szépen mondom el a másiknak, nem ordibálva,nem trágár szavakkal...2014. okt. 23. 09:04
1/5 GipszI válasza:
Soha ne fojtsd magadba, még akkor se ha ennek a párkapcsolat látja kárát.
Egy életed van, viszont párkapcsolatból lehet több is. Nem éri meg magadat ölni, csak azért hogy a másiknak jobb legyen, főleg ha arról van szó hogy probléma van, amit szerintem meg lehet oldani kommunikációval. Ha meg hőbörög, vagy hisztizik, akkor azt is meg lehet beszélni...
2/5 A kérdező kommentje:
Egyszerűen ha jogosan szólok és hiaztizni kezdene én kifutnék a világból annyira ki lettem ideileg,hogy mégegyszer nem tudnám ezt elviselni...
2014. okt. 23. 09:27
3/5 Költőnő? válasza:
De hát ha egy jogos dologért hiszti van; az neked is egy visszajelzés... Nem szabad elfolytani semmit, mert az a kapcsolatban egy lassan ölő méreg.
4/5 anonim válasza:
Ne ítéld meg a mostani barátod a volt barátaid alapján. Ha nem tudja mi a bajod, de látja rajtad, hogy valami van és nem mondod el, az neki is nagyon szarul tud esni. Inkább mondd el, oldjátok meg együtt, beszéljétek meg. :)
5/5 anonim válasza:
Na én ezért ismételném el folyton a barátnőmnek, ha lenne, hogy legyen szívesen legyen őszinte, és mondjon el mindent, ami bántja, hogy ne hogy úgy járjak, mint a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!