Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszem tönkre a kapcsolatom? Miért szítom direkt a vitákat? Egyszerűen nem bírom, ha minden békés. Ezt a példát láttam itthon és sajnos átvettem. Mit tegyek?
Az első kettő mondatodat a negyedik mondatoddal meg is válaszoltad.
És hogy mit csinálj? Hagyd el ezt a hülye szokást.
#1 vagyok. Értem én, amit mondasz, mert én is ugyanebben a helyzetben voltam/vagyok.
Bazi nagy önuralom. Én akkor kezdtem el uralkodni a hülyeségeimen, amikor egyszer ezért majdnem elhagyott a szerelmem.
mintha én írtam volna. akkor vagyok "boldog" ha folyton van min vitázni majd kibékülni. Belegondoltam már h miért vagyok a barátommal ha ennyit veszekszünk? És h boldog lennék-e a ha olyan kapcsolatban élnék ahol mindig minden oké? Vannak akik sose veszekednek az az én temperamentumomtól távol áll. Szerencsre mindketten ilyenek vagyunk, naponta összekapunk, váltunk már mérgesebb szót és el is felejtjük...
de biztos h magunkban kell keresni a hibát és én is mindig próbálok rájönni h mikor mit szúrtam el..nagyin nehéz
Kieg.: Most írtam ebbe a topicba, talán van köze ehhez a kérdéskörhöz is annak, amit oda írtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__463..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!