Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan szakítottam? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szakítottam? Nekem többet ér a macska.

Figyelt kérdés

Cicámat múlt héten elütötte egy autó, túlélte, de drága kezelésre szorult az állatorvosnál. Anyósjelölt születésnapja most volt a hétvégén. A macska balesete után szóltam a páromnak, hogy nem tudok mégsem beszállni az ajándékba, amit terveztünk az anyjának, valamint nem tudok elmenni a szülinapozásra sem, mert nem hagyhatom egyedül a cicát. Erre teljesen kiakadt, és olyanokat mondott, hogy felőle meg is dögölhet a macska, de az anyja születésnapját tisztességesen meg fogjuk ülni, és egy ostoba, hálátlan p**icsa vagyok, ha képes vagyok előtérbe helyezni a rohadt macskát.

Próbáltam normálisan megbeszélni, kérleltem, hogy értse meg, hogy mennyire szeretem a cicát, de nem értette, csak ocsmánykodott tovább. Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is.

Azóta nem is beszélünk, nem is fogok, csak azért elgondolkozom, hogy elrontottam-e valahol, mert szeretek tanulni az esetleges hibáimból.

Nos, szerintetek?

2015. márc. 16. 12:58
 81/101 tarnai ***** válasza:
0%
nemtom, én féigazságot hallok (a fiú nincs itt), és ahogy írtam is, a kérdező éppolyan paraszt mint a volt ura. nem akarom megvédeni a cicája orvosi számlája miatt...
2015. márc. 16. 14:45
 82/101 anonim ***** válasza:
70%

Lehet így beszélni, ha az ember egy 10 éves szintjén van érzelmileg.

Az magas érzelmi intelligencia nem azt jelenti, hogy aki nem úgy áll a dolgokhoz mint én az megdögölhet a p*csába és azért nem kár.

Rövidre szabva az egészet. Azért nem védem a kérdezőt mert a macskás dolog szerintem nem tartozik ide.

Magamból kiindulva, én nem is várnám el a barátnőmtől, hogy akár egy forinttal is beszálljon anyum szülinapjába, pláne nem 28.000-el! A kérdezőt sem értem, hogy ha ennyire nem bírja az anyósát akkor miért egyezik abba bele, hogy ilyen nagy összeggel járuljon hozzá ehhez az alkalomhoz.

Le lehetne tudni egy pár ezer forintos ajándékcsomaggal, benne egy gyertya meg még valami apróság és ugyanúgy meglenne a kötelező bájolgás a családi béke érdekében.

Ha pedig a párom képtelen lenne megérteni, hogy én nem igazán jövök ki az anyjával (amit valószínű lát és tapasztal is) és épp ezért nem fogom tejben vajban füröszteni, csupán nem fogok veszekedni és igyekszem normálisan viselkedni vele, akkor már ott megszakítanám a kapcsolatot, macska ide vagy oda.

2015. márc. 16. 14:47
 83/101 anonim válasza:
45%
Hibátlan volt ahogy le reagáltad! :) Az ilyen ta*ó parasztoknak az anyja sem jobb! Keress egy normális férfit aki szereti a cicákat! ;)
2015. márc. 16. 14:57
 84/101 tarnai ***** válasza:
26%

SOKK boldogságot!

"A macska nem válogat, ha ételről van szó...

Több eset is bizonyítja, hogy a gazdi a halála után maga is táplálékká válik... Igazságügyi orvosszakértők több olyan esetről is beszámoltak, amelyben idős, egyedül élő emberek, akik háziállatot tartottak, hirtelen elhunytak otthonukban. A holttest ilyenkor napokon, akár egy héten át is a lakásban marad a kis kedvencekkel együtt.

Az esetleírások szerint a kutyák jó néhány napig nem nyúlnak halotthoz, ezzel szemben a macskák legfeljebb egy-két napig tartóztatják meg magukat. Utána az éhség az úr: ha nincs más táplálék, fogyasztanak a gazdiból."

2015. márc. 16. 15:05
 85/101 anonim ***** válasza:
47%

Ember is evett már embert ha éppen az éhség megkövetelte.

De ez most hogy jön ide????

2015. márc. 16. 15:13
 86/101 anonim ***** válasza:
30%

Aztán majd lehet sírni két szexésnyújork rész között, 10 macskával 40 évesen, hogy jaj minden férfi szemét, bezzeg a cicák.

Ha kutyáról lenne szó, még meg is érteném. A kutya társ. A macskának meg szart sem jelentesz, csak addig amíg zabáltatod.

2015. márc. 16. 15:15
 87/101 anonim ***** válasza:
34%

"Lehet így beszélni, ha az ember egy 10 éves szintjén van érzelmileg. "

nagyon vicces, hogy pont te beszélsz ilyesmiről... :D

2015. márc. 16. 15:19
 88/101 tarnai ***** válasza:
34%
nem tudom mit húzud, jaguár messze a kérdező szintje felett jár.
2015. márc. 16. 15:26
 89/101 anonim ***** válasza:
52%
bocs, de nem te véleményed számít, mivel te is érzelmi nyomorék vagy. :)
2015. márc. 16. 15:28
 90/101 tarnai ***** válasza:
0%
nem is vagyok érzemi nyomorék, van egy boxerem ami cicás, igaz dugnak rajta.
2015. márc. 16. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!