Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakítottam? Nekem többet ér a macska.
Cicámat múlt héten elütötte egy autó, túlélte, de drága kezelésre szorult az állatorvosnál. Anyósjelölt születésnapja most volt a hétvégén. A macska balesete után szóltam a páromnak, hogy nem tudok mégsem beszállni az ajándékba, amit terveztünk az anyjának, valamint nem tudok elmenni a szülinapozásra sem, mert nem hagyhatom egyedül a cicát. Erre teljesen kiakadt, és olyanokat mondott, hogy felőle meg is dögölhet a macska, de az anyja születésnapját tisztességesen meg fogjuk ülni, és egy ostoba, hálátlan p**icsa vagyok, ha képes vagyok előtérbe helyezni a rohadt macskát.
Próbáltam normálisan megbeszélni, kérleltem, hogy értse meg, hogy mennyire szeretem a cicát, de nem értette, csak ocsmánykodott tovább. Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is.
Azóta nem is beszélünk, nem is fogok, csak azért elgondolkozom, hogy elrontottam-e valahol, mert szeretek tanulni az esetleges hibáimból.
Nos, szerintetek?
a szülinap nem fontosabb mint a cica, de másik emberek igen.
gyökér itt a volt pasija is meg a kérdező is, remekül megérdemelték egymást.
"a szülinap nem fontosabb mint a cica, de másik emberek igen. "
akárhogy is nézzük, itt most a srácnak kellett volna engedni.
tarnai, ugye azt tudod, hogy ilyeneket nem írtam? Te találod ki. Nem nem akartam, hanem nem volt rá lehetőség. Az meg remélem érzed, mennyire abszurd, hogy odavigyek egy vendégségbe egy sérült macskát hatalmas tölcsérrel a fején. Idióta vagy.
A volt barátomról meg úgy beszélek, ahogy akarok, ezek után. Ha szerinted "tűrhetetlen", magyarul te nem tudod eltűrni, akkor ne olvasgass itt!
Én a végsőkig normálisan beszéltem vele, ő kezdett EGYBŐL trágár szavakat dobálni, amit kb. egy óráig folyamatosan tűrtem, és próbáltam nyugtatni. Igaziból már sajnálom, hogy csak a végén vágtam vissza.
Itt a pénzről van szó. Teljesen világos, hogy a cicát gyógyította a pénz megcsappant, ajándékba most nem tud beszállni anyagilag. Igazából ha alaposan elolvassuk arról sincsen szó, hogy ne köszöntsék meg. Csak a srácnak kellett volna kissé meghitelezni a kérdező részét is. Ennyi.
Itt pár ezer forintom ment a bü*ös k--ázás, mert nem jutott el az agyáig, hogy miről van szó. És nem ért rá a srácnak két hétig az a nyamvadt (csatt a hasamra) 5 ezer forint (mindegy mennyi)
Ez a gyerek minden irányból egy selejt. Egy kedves hölgy ismerősöm mondta egyszer egy nyomira, hogy "nincsen olyan hosszú bot." Hát ennél tényleg nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!