Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan szakítottam? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szakítottam? Nekem többet ér a macska.

Figyelt kérdés

Cicámat múlt héten elütötte egy autó, túlélte, de drága kezelésre szorult az állatorvosnál. Anyósjelölt születésnapja most volt a hétvégén. A macska balesete után szóltam a páromnak, hogy nem tudok mégsem beszállni az ajándékba, amit terveztünk az anyjának, valamint nem tudok elmenni a szülinapozásra sem, mert nem hagyhatom egyedül a cicát. Erre teljesen kiakadt, és olyanokat mondott, hogy felőle meg is dögölhet a macska, de az anyja születésnapját tisztességesen meg fogjuk ülni, és egy ostoba, hálátlan p**icsa vagyok, ha képes vagyok előtérbe helyezni a rohadt macskát.

Próbáltam normálisan megbeszélni, kérleltem, hogy értse meg, hogy mennyire szeretem a cicát, de nem értette, csak ocsmánykodott tovább. Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is.

Azóta nem is beszélünk, nem is fogok, csak azért elgondolkozom, hogy elrontottam-e valahol, mert szeretek tanulni az esetleges hibáimból.

Nos, szerintetek?

2015. márc. 16. 12:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 tarnai ***** válasza:
0%
de érzemi nyomorék vagyok, sünök dugnak a boexeren.
2015. márc. 16. 15:37
 92/101 anonim ***** válasza:
56%

1. Egy macska miatt szakítani akkor is röhejes, kicsit már beteges

2. A barátod szebben is mondhatta volna ez tény

3. Jobb nektek egymás nélkül. Neki jobb nélküled, te meg keresel majd egy macskab**uzit.

2015. márc. 16. 17:31
 93/101 anonim ***** válasza:
64%
Valószínűleg én is szakítottam volna a helyedben. Én mondjuk most egyedül vagyok, és a cicám daganatos beteg. Nagyon sokat költöttem már rá, a műtéteire, és amikor csak tehetem itthon vagyok vele, ápolom, szeretgetem, mivel már nincs sok időnk hátra együtt. Ha valaki ezt nem tolerálná, annak nem lenne helye az életünkben.
2015. márc. 16. 18:41
 94/101 anonim ***** válasza:
49%

ÉN vidéken nőttem fel, nálunk az állatnak mindig is kint volt a helye kutyának macskának is, soha nem volt bent a házban még is soha semmi bajuk nem volt és sokáig éltek. részemről már az sem működik h egy macska bent él a házban. Felén 10-20 macska rohangált oda vissza szomszédról szomszédra, és ha nagyon beteg volt elaltattuk és eltemettük.

De akkor lefordítom!

A párodnak fontosabb az anyja mint a macskád!

Neked meg fontosabb a macskád mint a párod és mint a párod anyja.

ennyi!

2015. márc. 16. 18:49
 95/101 tarnai ***** válasza:
0%
Macskád hogyvan?
2015. márc. 20. 13:45
 96/101 Szabó Panna2 válasza:
69%

Én egyet értek azzal,hogy a kérdező a cicával maradt ebben a helyzetben és hogy a barátja nagyon minősíthetetlen és bunkó volt, jó is hogy ez kiderült stb.

De a kérdező is minősíthetetlen amikor a barátja anyját le idiótázza, le retkezi, meg kárörvend a volt barátja helyzetén amibe most került. Ez se egészséges hozzáállás.

2015. márc. 25. 13:31
 97/101 tarnai ***** válasza:
0%
Aggódom a cicáért.
2015. márc. 31. 14:29
 98/101 tarnai ***** válasza:
0%
Most már TÉNYLEG aggódom a cicáért.
2015. ápr. 20. 13:20
 99/101 tarnai ***** válasza:
0%
Mi lett a cicával? Meggyógyult?
2015. máj. 6. 12:46
 100/101 tarnai ***** válasza:
0%
mi lett a cicával????????
2015. aug. 27. 10:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!