Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakítottam? Nekem többet ér a macska.
Cicámat múlt héten elütötte egy autó, túlélte, de drága kezelésre szorult az állatorvosnál. Anyósjelölt születésnapja most volt a hétvégén. A macska balesete után szóltam a páromnak, hogy nem tudok mégsem beszállni az ajándékba, amit terveztünk az anyjának, valamint nem tudok elmenni a szülinapozásra sem, mert nem hagyhatom egyedül a cicát. Erre teljesen kiakadt, és olyanokat mondott, hogy felőle meg is dögölhet a macska, de az anyja születésnapját tisztességesen meg fogjuk ülni, és egy ostoba, hálátlan p**icsa vagyok, ha képes vagyok előtérbe helyezni a rohadt macskát.
Próbáltam normálisan megbeszélni, kérleltem, hogy értse meg, hogy mennyire szeretem a cicát, de nem értette, csak ocsmánykodott tovább. Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is.
Azóta nem is beszélünk, nem is fogok, csak azért elgondolkozom, hogy elrontottam-e valahol, mert szeretek tanulni az esetleges hibáimból.
Nos, szerintetek?
Akkor járj a macskáddal, sőt szexelj is vele ha többet ér.
Tény, hogy ocsmányul viselkedett, e elég gáz ha fontosabbnak tartod a macskád mint őt, mert még az hogy elmenj valahova az érthető, hogy attól fontosabb de a (volt) barátodtól is ?
Jogos volt, a baratod egy nagy taho.
Nyilvan szereted az allatod, es nyilvan gondoskodni akarsz rola, ezt normalis ember megerti, meg ha nincs is sajat allata.
" és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is. "
NÁLA is..
teljesen jogos volt, férfiként mondom ezt.
én még le is köptem volna (pedig nem vagyok kisebbségi, sem bunkó), amikor azzal jön, hogy meg is dögölhet a macska, csak anyuci szülinapját üljük meg. remélem kínok között fog meghalni az ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!