Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakítottam? Nekem többet ér a macska.
Cicámat múlt héten elütötte egy autó, túlélte, de drága kezelésre szorult az állatorvosnál. Anyósjelölt születésnapja most volt a hétvégén. A macska balesete után szóltam a páromnak, hogy nem tudok mégsem beszállni az ajándékba, amit terveztünk az anyjának, valamint nem tudok elmenni a szülinapozásra sem, mert nem hagyhatom egyedül a cicát. Erre teljesen kiakadt, és olyanokat mondott, hogy felőle meg is dögölhet a macska, de az anyja születésnapját tisztességesen meg fogjuk ülni, és egy ostoba, hálátlan p**icsa vagyok, ha képes vagyok előtérbe helyezni a rohadt macskát.
Próbáltam normálisan megbeszélni, kérleltem, hogy értse meg, hogy mennyire szeretem a cicát, de nem értette, csak ocsmánykodott tovább. Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is.
Azóta nem is beszélünk, nem is fogok, csak azért elgondolkozom, hogy elrontottam-e valahol, mert szeretek tanulni az esetleges hibáimból.
Nos, szerintetek?
Biztos nem írom le ide, mert
ad1. Nincs az az isten, hogy bármilyen kérésed teljesítsem.
ad2. Mivel láthatóan te sem az én világom vagy lelkileg (szépen fejezem ki magam), így teljesen jelentéktelen vagy, nincsen szükségem arra, hogy te ítélkezz, nem teheted meg. :)
# 52
Igazad van. Tényleg dühös vagyok még mindig, és nagyot csalódtam. :S Talán ezért jön még a mocsok még mindig.
Akkor csak az árakat mondom:
összesen kb. 50 000 ft-ot kellett fizetnem az állatorvosnál, a párom anyukájának az ajándékába pedig 28 000 ft-al kellett volna beszállnom. Iszonyúan ellenszenves az anyja, rettenetesen gonosz, érzéketlen és buta, de soha nem volt egy rossz szavam sem rá, és nem kerestem kifogásokat, ha nem lett volna a macskás eset, elmentem volna a szülinapjára, és jó pofát vágtam volna végig, és nem kis összeggel szálltam volna be az ajándékába sem. De így, hogy a macskával ez történt, akkor sem helyezném előtérbe a párom anyjának a szülinapját, ha az életem múlna rajta. Alap, hogy a macska élete a legfontosabb, az anyját felköszöntöttem volna később, és vettem volna neki valami olcsóbb apróságot ajándéknak. A macska meg olyan állapotban van, hogy semmiképp sem hagyhattam volna otthon, és hurcolászni a szülinapi buliba meg egészen abszurd ötlet.
Amúgy itt rég nem a macskáról van szó.
A kéredző által leírt veszekedést és személyeskedést olvasva mindkét oldalról látszik, hogy a problémák gyökere jóval mélyebben volt mint egy macska balesetéből indult vita.
Az a lány aki így becsmérli mind az anyját, mind a párját és persze fordítva is, másra enged következtetni.
Valószínű előbb utóbb úgyis szétmentek volna, ez a macskás incidens csak az utolsó csepp volt.
Ám a macskát leszámítva a kérdező sem jobb semmivel a barátjánál, mindketten ugyanolyan tahók a szememben. Persze most sokan mellé állnak mert szenved egy "családtagja", de én soha nem hittem ebben a szentimentalitásban. Egy macskát például még soha nem láttam aggódni vagy gyászolni.
Szomorú meg minden, de én sem gyújtanék gyertyát egy háziállat kimúlása miatt, sokan pedig még sírt is csináltatnak!
Igen az jaguár. Élet helyett választasz egy kirakatot.
No comment. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!