Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan szakítottam? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szakítottam? Nekem többet ér a macska.

Figyelt kérdés

Cicámat múlt héten elütötte egy autó, túlélte, de drága kezelésre szorult az állatorvosnál. Anyósjelölt születésnapja most volt a hétvégén. A macska balesete után szóltam a páromnak, hogy nem tudok mégsem beszállni az ajándékba, amit terveztünk az anyjának, valamint nem tudok elmenni a szülinapozásra sem, mert nem hagyhatom egyedül a cicát. Erre teljesen kiakadt, és olyanokat mondott, hogy felőle meg is dögölhet a macska, de az anyja születésnapját tisztességesen meg fogjuk ülni, és egy ostoba, hálátlan p**icsa vagyok, ha képes vagyok előtérbe helyezni a rohadt macskát.

Próbáltam normálisan megbeszélni, kérleltem, hogy értse meg, hogy mennyire szeretem a cicát, de nem értette, csak ocsmánykodott tovább. Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is.

Azóta nem is beszélünk, nem is fogok, csak azért elgondolkozom, hogy elrontottam-e valahol, mert szeretek tanulni az esetleges hibáimból.

Nos, szerintetek?

2015. márc. 16. 12:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 tarnai ***** válasza:
5%
A cica meggyógyul, ANYAGILAG IS jobban jár WIN-WIN-WIN-WIN-WIN-WIN-WIN-WIN-WIN SZITU!
2015. márc. 16. 13:31
 32/101 anonim ***** válasza:
73%
ja, ennyi kijár a kérdezőnek is, miután egy emberi hulladékra pazarolta az idejét.
2015. márc. 16. 13:32
 33/101 tarnai ***** válasza:
31%

"Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is."

"és nem olyan, mint az a retkes anyja,"

"Szerencse, hogy anyagilag is én jártam jobban a szakítással, nevetek, hogy a páromnak vissza kell költöznie vidékre az anyjához 30 évesen, közben meg a minimálbéres munkahelye meg itt van. :) "

"Azt, hogy többet ér nála és az idióta anyjánál, (= MACSKA)"

2015. márc. 16. 13:36
 34/101 anonim ***** válasza:
100%
minek másolod? teljesen igaza van :) én még durvábban adtam volna.
2015. márc. 16. 13:37
 35/101 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező...ez értékrend kérdése. Ha a macskádat előtérbe helyezed a pároddal szemben akkor Te ilyen vagy és kész. Itt nem az anyósról van szó...hanem a párodról!!!! Egyoldalúan lemondtad az előre egyeztetett programot, nem véletlenül akadt ki a párod...és talán nem is baj, hogy szétmentetek.

Legközelebb olyan partnert kerítsél Magad mellé aki nagy állatbarát és vele valószínűleg jobban ki fogtok jönni!!!

37F

2015. márc. 16. 13:37
 36/101 anonim ***** válasza:
27%
Megérdemelnéd hogy meghaljon a cicád ha ilyen rosszindulatú dög vagy kérdező
2015. márc. 16. 13:38
 37/101 tarnai ***** válasza:
16%
Hajrá! :D
2015. márc. 16. 13:38
 38/101 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, sokkal jobb lesz neked nélküle. A pasid egy kre.tén és még mindig csöcs.ön van az anyjánál. Ennyi. Még egy növényt se bíznék rá. Sajnos nekem a németjuhász "nagylányom" szenvedett. Elfáradt.. :'( inkább nem mentem bulizni, vagy családi partykra, mert szerettem volna mellette lenni az utolsó időszakban. Az izületei.. :'( A barátom megértette, tudta hogy milyen fontos nekem. Mert az ilyeneknek mint mi ŐK CSALÁDTAGOK!! Nem csak házörző vagy egérfogó. Remélem hamar meggyógyul a cicád! :)) Látod a pasik jönnek-mennek, de a háziállat mindig veled lesz, mint egy családtag!!
2015. márc. 16. 13:42
 39/101 anonim ***** válasza:
44%

még ő a rosszindulatú? ő még akkor is próbált volna normálisan egyezkedni, amikor már rég neki kellett volna menni annak a hulladék embernek. :D

az meg persze biztos rendben van, hogy a macskának - aki nem tehet semmiről - kívántok rosszat, mikor a kérdező nem szimpatikus.

remélem az anyjával fog megrohadni mukanélküliként az a sz arcsimbók, ahogy látom, jó esélye van erre.

40/101 anonim ***** válasza:
74%

Azért végigolvasva a szálat újra és újra meglep, hogy mennyi önző és az életet nem értékelő ember van.

Pedig teljesen világos, hogy aki egy élet elé helyez egy rongyrázást az jó ember már biztosan nem lehet. Értelmes életforma az életmentést tartja priorban. Nem is kérdés, hogy a macska előnyt élvez mivel élőlény. Akinek nem világos, hogy egy macska élete és egy szülinapi zsúr nem azonos súlycsoport annak hiába is magyaráznánk. Sajnos...

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!