Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakítottam? Nekem többet ér a macska.
Cicámat múlt héten elütötte egy autó, túlélte, de drága kezelésre szorult az állatorvosnál. Anyósjelölt születésnapja most volt a hétvégén. A macska balesete után szóltam a páromnak, hogy nem tudok mégsem beszállni az ajándékba, amit terveztünk az anyjának, valamint nem tudok elmenni a szülinapozásra sem, mert nem hagyhatom egyedül a cicát. Erre teljesen kiakadt, és olyanokat mondott, hogy felőle meg is dögölhet a macska, de az anyja születésnapját tisztességesen meg fogjuk ülni, és egy ostoba, hálátlan p**icsa vagyok, ha képes vagyok előtérbe helyezni a rohadt macskát.
Próbáltam normálisan megbeszélni, kérleltem, hogy értse meg, hogy mennyire szeretem a cicát, de nem értette, csak ocsmánykodott tovább. Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is.
Azóta nem is beszélünk, nem is fogok, csak azért elgondolkozom, hogy elrontottam-e valahol, mert szeretek tanulni az esetleges hibáimból.
Nos, szerintetek?
Ki az a szellemi nyomorék aki nem veszi észre a lényeget???
Anyuci pici fia le k...ta a párját, mert anyucinak nem lett óriás csinnadratta. Ez akkor normális? Mert ha igen akkor megyek és tökön szúrom magam.
A kérdezőnek totál igaza van. Anyuci pici fia meg csak hajtotta a magáét, igazi lelki társ komolyan tarnainak sem kívánok jobbat az életben. Nem az számít, hogy min ment a vita ki nem érti ezt? A leszóló válaszolók közül azért van akinek az eü minimumot eléri az IQ szintje? A lánynak fontos a macska..és megköszöntötte volna anyut később=kompromisszum.
A tahó csávó lequr...ta a társát és kötötte az ebet a karóhoz=TAPLÓ
Ebben melyik passzus nem érthető?
"Anyuci pici fia le k...ta a párját, mert anyucinak nem lett óriás csinnadratta"
ennyi, ott pont :)
Jó, nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
A párodnak az anyja volt fontosabb, neked pedig a macskád. A párod pedig nem akkora állatbarát, hogy egyenlően tudjon tekinteni a két dologra, ám attól ez még nem bűn, mindössze nem egyeztek a meglátásaitok a dologban és ez egy veszekedés keretében bukott ki.
Az már inkább röhejes, hogy ilyen válaszokat helyesnek tartanak ahol olyanokat ecsetelnek, inkább a macskát húztam volna vissza a szakadék széléről mint a barátodat, és ehhez hasonlók.
Azt pedig már meg sem jegyzem, hogy egyesek még mindig nem képesek úgy leírni egy mondatot, hogy ne legyen tele mocskolódással az irányomba, természetesen az is, mint minden más, helyes és érett hozzászólás...
"Az már inkább röhejes, hogy ilyen válaszokat helyesnek tartanak ahol olyanokat ecsetelnek, inkább a macskát húztam volna vissza a szakadék széléről mint a barátodat, és ehhez hasonlók. "
mert nem lehet így gondolni? szerintem az egy emberi hulladék, aki így bánik a barátnőjével, és minden együttérzésre, és kompromisszumos megoldásra képtelen, és rögtön azzal jön, hogy inkább dögöljön meg a macska, minthogy ne legyen buli :D
Most komolyan nem mindegy, hogy hányadik?
Mert van olyan szitu ahol "legális" így beszélni a barátnőjével?
Kivéve ha félre dug de most jelen esetben baromira nem erről volt szó...
Hogy mennyi agyhalott, értetlen ember van ezen az oldalon ÉÉÉÉDEEEESSSSJÓÓÓÓÓÓIIIISTTTEEEEENEEEEEM!!!444!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!