Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem hagy békén a barátom, miután szakítottam vele?
Értésére adtam többször, h nem akarok vele lenni, jobb lesz külön mindkettőnknek. Ennek ellenére folyamatosan eljön hozzám, hiába kértem szépen először, h hagyjon békén, aztán már kiabáltam vele, de akkor se fogja fel. Merthogy én el se tudom képzelni, h ő mennyire szeret engem és én vagyok a mindene. Ha eljön és nem nyitok ajtót, addig balhézik, amég kijönnek a szomszédok. Ha kinyitom és elküldöm, egyszerűen beljebb lök és bejön, mondván én ne szórakozzak már vele. Mit tegyek, hogy hassak rá?
22L
1, Apukádnak szólsz, esetleg közeli fiú ismerősnek aki nem fél az exedtől hogy hát ha ők megértetik vele erőszak nélkül is.
2, Mondod neki hogy feljelented zaklatásért. És tedd is meg ha nem bírod már tovább így.
3, Összejössz egy kétajtós szekrény csávóval :D
Ahogy leírtad elég erőszakos szóval valamit sürgősen tegyél mert rossz vége lesz ha nem tud magán uralkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!