Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton sír minden miatt. Elegem lett belőle, szakítottam, most én vagyok a szemét. Jogos?
Huszonéves, felnőtt férfiről beszélünk. Sír, ha szerinte nem foglalkozok vele eleget, sír ha elmegyek a barátaimmal valahova nélküle, sír ha nagy a stressz. Gyakorlatilag minden miatt sír. A végére úgy éreztem magam, mintha a 3 éves kisfiam lenne, ezért ott hagytam, mire persze hatalmas hisztirohamot kapott. Egyébként jól megvoltunk, stimmelt minden, de ezt a hisztit képtelen voltam elviselni. Tudom, hogy jól döntöttem, de most fűnek-fának engem szid, hogy érzéketlen és szemét vagyok, és esélyt sem adtam neki változni. Dehogynem adtam, csak nem történt semmit. Ti mit tettek volna a helyemben?
24/N
Jogos, bár a tapasztalat azt mutatja, hogy te is megkapod majd a sorstól azt a személyt akinek ugy fogsz sírni mint egy ovis.
Csak jönne mar mi?:D
Lehet, hogy ennek valami hormonális vagy egyéb biológiai oka is van. Nem terhes a srác? :)
Én azt szoktam mondani, hogy nem szégyen, ha egy férfi érzékeny, de azért ez már tényleg sok, még egy nőnek is az lenne.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!