Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton sír minden miatt. Elegem lett belőle, szakítottam, most én vagyok a szemét. Jogos?
Huszonéves, felnőtt férfiről beszélünk. Sír, ha szerinte nem foglalkozok vele eleget, sír ha elmegyek a barátaimmal valahova nélküle, sír ha nagy a stressz. Gyakorlatilag minden miatt sír. A végére úgy éreztem magam, mintha a 3 éves kisfiam lenne, ezért ott hagytam, mire persze hatalmas hisztirohamot kapott. Egyébként jól megvoltunk, stimmelt minden, de ezt a hisztit képtelen voltam elviselni. Tudom, hogy jól döntöttem, de most fűnek-fának engem szid, hogy érzéketlen és szemét vagyok, és esélyt sem adtam neki változni. Dehogynem adtam, csak nem történt semmit. Ti mit tettek volna a helyemben?
24/N
Az éremnek két oldala van, elolvastuk a történetedet, de azért kíváncsi lennék a barátod szemszögéből is...
Nem mind1 hogy berak egysíros smileyt facebookon, vagy a válladon sír, hogy miért mentél nélkülem csajszi...
Agyadra mehet, de szerintem te pedig túljátszod itt, hogy neked adjunk igazad mindenképp
Jó akkor én most szembemennék a tömeggel,vállalva a lepontozást is.
Én nem mondom,hogy nem cselekedtél helyesen,de nem lehet így lealázni a srácot,hogy milyen bőgőmasina,amíg nem tudunk néhány fontos részletet!
Nehéz gyerekkora volt?
Bántották?megalázták?megverték?
Aki ennyíre érzékeny,annak általában komoly lelki problémája van!
Persze,megértem,nem vagy az anyja,de azért ne légy vele ennyire szigorú!
20/L
Nem gáz ha egy férfi sír,de mindenért ne sirjon már!
Gondolom most bőg egyfolytában mindenkinek,nehezen tudnám elviselni az ilyen bőgőmasinát.Erről beszéltetek,hogy miért ilyen érzékeny?
Én sose tartottam gáznak, ha egy férfi sír. De akkor legyen rá oka. Egy volt barátom rendszeresen sírt, mert apukája meghalt, Teljesen érthető, megvigasztaltam, segítettem neki feldolgozni. Egy másik néha-néha sírt, ha elérzékenyült valamin. Egyiket se tartottam gondnak.
Vele pontosan ez volt a probléma, hogy minden ok nélkül sírt. Nagyon sokat voltunk együtt, sokat foglalkoztunk egymással, de abban a pillanatban, ha nekem más dolgom akadt, elsírta magát, hogy ne hagyjam egyedül. Már pedig vizsgaidőszakban muszáj tanulni és elmenni vizsgákra. Munkahelyemen nemrég volt egy projekt amiben részt vettem, ez bizony megkövetelte, hogy sokszor bent maradjak. Bent is akartam, mert érdekel a dolog. Akkor is sírva hívott fel, hogy hol vagyok és miért nem vele vagyok. Sok közös programot csináltunk együtt, de nekem igényem van arra is, hogy egyedül menjek el barátokkal, haverokkal koncertre vagy iszogatni. Akkor kimondottan bőgött és hisztizett. Ezt pedig nem bírtam elviselni. Ha őt kérdeznénk meg, nyilván azt mondaná, én voltam a szemét, és nem törődtem vele eleget, holott ez nem igaz. Semmiféle trauma nem érte gyerekkorában amiért így kéne viselkednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!