Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét dolog, hogy karácsony előtt szakítottam a párommal?
Figyelt kérdés
több éves kapcsolat. Már nem volt jó, de még mindig szeretem. 22/L2012. dec. 18. 19:51
1/29 anonim válasza:
az! velem is szakitotak 1x karácsony elött,nagyon megviselt,elrontotta az egész ünnepet
-egy fiú
3/29 anonim válasza:
Remélem most büszke vagy magadra!
4/29 anonim válasza:
nem túl előnyös, az biztos. egy hónappal ezelőtt is megtehetted volna :S
6/29 anonim válasza:
Mai emberek: ha vmi nem megy, dobjuk ki, ahelyett h megjavítanánk
7/29 anonim válasza:
Ez is csak egy szándékosan provokáló kamukérdés... :)
De nem rossz lefogadom van olyan lány aki valentin napkor vagy a párja születésnapján dobja ki szülinapi ajándékként.
8/29 omba válasza:
A szakításhoz nincs jó időpont, - a másik félnek.
9/29 anonim válasza:
Kifejezetten jó,mert nem kell ajándékot venni. Az lett volna a szemét,ha még azt bevártad volna azért.
10/29 anonim válasza:
Erről a kérdésről egy idézet jut az eszembe:
"2 dolog határtalan az emberi hülyeség és az univerzum.Az utóbbiban nem vagyok biztos"
Albert Einstein
(És mennyire igaza volt):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!