Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon szemét dolog, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét dolog, hogy karácsony előtt szakítottam a párommal?

Figyelt kérdés
több éves kapcsolat. Már nem volt jó, de még mindig szeretem. 22/L

2012. dec. 18. 19:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne játszd meg magad, menni kell, hát menni kell! Amikor érzed akkor kell, ennyi!

Karácsonykor nem titeket ünneplünk, ha nem a szeretetet, részedről nincs, akkor ennyi.

Sokan ilyenkor elérzékenyülnek, felülnek a "szokásoknak", szót fogadnak, stb., stb., és közben elfelejtik a lényeget...

Nem szemét dolog tehát, ha úgy érezted akkor jól tetted.

2012. dec. 18. 20:35
 22/29 anonim ***** válasza:
36%

ha meg "oltári nagy paraszt" volt veled akkor mi a büdös francnak kezdtél vele hugi?

mellesleg még akárki lehet veled ugyanilyen később is, valszeg tehetséged van rá hogy kihozd az emberből, pont melléd illett a gyerek.

2012. dec. 18. 20:37
 23/29 anonim ***** válasza:
85%

# 22

Már bocs, de te mit képzelsz? Gondolom semmit nem is tudsz a kérdezőről és a kapcsolatáról... Így mit ugatsz, mit ítélkezel?

1. Nem mindig látszik előre, hogy ki mekkora paraszt.

2. Attól még, hogy valaki egy s*ggfej volt vele, miért következik rögtön az, hogy az ő hibája, és neki van tehetsége kihozni a másikból.

Vagy csak simán egy kötekedő nethuszár vagy, vagy egy enyhén hímsoviniszta kisköcsög.

2012. dec. 18. 20:41
 24/29 anonim ***** válasza:

nem. ha szakítani kell akkor szakítani kell....ennyi.

am ez a "szeretet ünnepe" egy nagy undorító ocsmány szar. mindig kéne szeretni egymást....

2012. dec. 18. 20:51
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést mindenkinek , aki így gondolta! Kedves FreakNiceUglyBeaty , köszönöm!
2012. dec. 19. 06:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha úgy érezted,hogy nem megy már a dolog,és most jutottál el arra a pontra hogy ezt megmondd neki,akkor nem. Ehhez amúgy sincs megfelelő időpont. Valamivel biztos rosszabb neki az ünnepek miatt,de sajnos ez van. Én is szakÍtottam már karácsony előtt,nem direkt,de nem tudtam volna végigcsinálni már az ünnepeket vele. Egyébként meg ha áltattad volna az nagyobb szemétség lenne.
2012. dec. 19. 13:33
 27/29 anonim ***** válasza:
23-aska és te mit képzelsz hogy eljátszod a jótevő erkölcsi robin hoodot, és itt oltogatsz másokat. Vagy egy kötekedő erkölcscsősz, vagy egy élet nélküli wannabe bölcsészpalántát köszönthetünk személyedben.
2012. dec. 19. 20:07
 28/29 anonim ***** válasza:
és még mindig nem tudtuk meg azt az oltári nagy rejtélyt, hogy vajon mitől olyan nagy paraszt a kedves cafkánk többéve koptatott exe.
2012. dec. 19. 20:08
 29/29 anonim ***** válasza:

1. Úgy képzelem, hogy egy utolsó kötekedős kis bunkó vagy, és egyszerűen zavaró, hogy ilyeneknek van joguk osztogatni az igét akár a neten, akár máshol. Ha te oszthatod a bunkó sz*rságodat a kérdezőnek, akkor nekem is jogom van véleményt nyilvánítani arról, amit művelsz, hiszen a szólásszabadság mindegyikünkre vonatkozik.

2. A kötekedés inkább rád jellemző. Semmi erőszakos, durva vagy megkérdőjelezhető nem volt a kérdésben, erre elkezdted a semmiből fejtegetni, hogy biztos a kérdező hibás abban, hogy az a pasi bunkó volt. Mire fel feltételezel ilyet?! Miért foglalsz állást ebben egyáltalán? Csak nem te vagy maga az éppen ejtett ex? :DDD

3. Semmi közöd nincs hozzá, hogy konkrétan mi a problémája a volt barátjával, hiszen nem erről szólt a kérdés. Ő már döntött, ő nem tudta tovább viselni a csávót, és arra volt kíváncsi, hogy szerintünk szemétség volt-e Karácsony előtt tenni. Egyáltalán nem volt kíváncsi az elb*szott véleményedre arról, hogy ki volt a hibás, és tényleg paraszt volt-e az exe. Nem erről szól a kérdés.

4. Én nem vagyok semmiféle wannabe, vagy vagyok valami, vagy pedig nem, és sémák szerint sem fogok viselkedni.

Sem jelzőket, sem életérzéseket, sem státuszokat nem aggatok magamra, egyszerűen csinálom, amit szeretnék, és ami jön belülről. A cselekedeteimet és állásfoglalásaimat pedig megítéli az, aki erre hivatott, akinek ehhez joga van. Nem egy neten vergődő kis senki lesz az, ennyit megsúghatok. :) Szóval az ócska földbedöngölési kísérletedet akár hagyhatjuk is a fenébe, szólok előre. Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy miért kezdtél el kötekedni a kérdezővel, és miért dobsz fel olyan témáról véleményt, amiről nem kérdezett senki (?).

2012. dec. 19. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!