Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét dolog, hogy karácsony előtt szakítottam a párommal?
Figyelt kérdés
több éves kapcsolat. Már nem volt jó, de még mindig szeretem. 22/L2012. dec. 18. 19:51
11/29 anonim válasza:
Ha már megvette az ajándékot, nagy kicseszés vele...
Egyébként ha még mindig szereted, miért szakítottál vele?
12/29 anonim válasza:
Szerintem várd meg az ünnepeket...
ne légy vele ilyen szemét,2 hetet kb. te is kibírsz,majd inkább utána!
13/29 anonim válasza:
Asszem' ombának van igaza, tök mind1, ha nyár közepén dobod ki, akkor is szar lett volna neki.
14/29 anonim válasza:
én is most szakítottam barátommal, a szakításra tényleg nincs jó időpont.
lehet önző dolog, de eléggé jó indokom volt rá, olyan, ami miatt nem voltam hajlandó eltölteni vele a karácsonyt.
15/29 anonim válasza:
Nem értek egyet a többséggel, sztem szemetebb dolog lett volna, ha karácsonyig jópofizol vele, hülyíted, és aztán dobod ki. Jobb minél előbb, az ünnepektől függetlenül. Persze ha már korábban rájöttél, h nem jó vele, akkor korábban kellett volna.
16/29 Mókusgyilkos válasza:
korántsem annyira szemét mint szenteste.
17/29 anonim válasza:
szerintem bekulj ki vele, biztos o is szeret, nincs olyan probléma amit nem lehet megoldani. adjatok egymasnak idot, az jót tesz. es meglatod megjavul minden.
18/29 A kérdező kommentje:
Ez nem kamukérdés. Miért szakítottam vele? Azért mert egy oltári nagy paraszt volt velem. De mit csináljak?! A kémia: ez működött egyedül. Megmagyarázhatatlan kapcsolat.
2012. dec. 18. 20:11
19/29 anonim válasza:
Jól tetted. Egyszer voltam ugyanebben a dilemmában. Nagyon szerettem volna már szakítani, de nyakunkon voltak az ünnepek, ezért elhatároztam, hogy csak januárban teszem. Hát rohadtul nem volt jó döntés, mert elcseszte az ünnepeket, undorodtam már az egész embertől. Szakítanom kellett volna, de persze mindig én voltam az, aki kórosan ügyelt arra, hogy neki a lehető legjobb legyen... -.-'
20/29 A kérdező kommentje:
"persze mindig én voltam az, aki kórosan ügyelt arra, hogy neki a lehető legjobb legyen... -.-' " deja vu
2012. dec. 18. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!