13hetes vagyok és szakítottam a gyerek apjával, mert szemét és nem nagyon foglalkozik velem. Vissza fog jönni magábaszállva, vagy jobb, ha elfelejtem?
ABORTUSZRA NE IS GONDOLJ!!EZT NÉZD MEG!Így:
[link] SENKINEK NEM AJÁNLOM,HOGY ELVETESSE A PICIT,KÍNZÁS!!
Ebből a leveledből nem tudom megítélni, mennyire mocsok a párod, nomeg ezt nem is nekünk kell eldönteni. Amikor ezt mérlegeled, azért számítsd bele, hogy sokkal érzékenyebb vagy most az átlagnál az állapotod miatt, illetve a pasiknak sem egyszerű felfogni azt, ami velük, körülöttük történik. A páromnak is 3 hónapjába telt, míg felfogta, hogy gyermeke születik lassan, pedig sokáig próbálkoztunk, terveztük. De más az, ha már összejön, olyankor jön az ijedelem.
S mindezeken túl, ha a fiú tényleg nem elég érett a feladathoz, akkor se ijedj meg, egyedül ugyan nehezebb, de nem lehetetlen felnevelni a picit. S ahogy az előttem szóló is említette, vannak még férfiak, családcentrikusak is, s lehet, hogy hamarosan találkozol is egy olyan férfivel, aki felvállal benneteket együtt. Ne csüggedj! Szar emberért ne pedálozz! És ne sírj miatta! A babucinak örülj, mert ő élni szeretne, és veled, nem mással!
gratu a picihez :D igazaból a pasit ne fogadd vissza, mert nem fog változni, és te is meg a baba is jobbat erdemeltek! ez meg a konnyebb idoszak, jonnek a nehezebbek, és miutan megszuletik a baba meg nehezebb lesz.
DE egyedul nevelni egy babat nem szegyen, mert nem teged minosit, es tenyleg bator, nemes, nehez dolog, en hiszek benne, hogy jol fogsz boldogulni, kulfoldon remelhetoleg tobb segely is van, mint mon
kitartást!
szia!
elöször is az öngyilkkoságot verd ki a fejedből
másodszor nem szégyen egyedülálló anyaként gyereket nevelni,lehet h 50 éve még az volt,de már nem az! vagyunk mi nők olyan erősekh egyedül is megálljuk a helyünket az Életbe!!!!!! ilyen pasi egy könnyet nem érdemel....
iskolát nem tudod abbahagyni vagy évet halasztani? szüleidhez nem tudnál haza költözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!