Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan szakítottam? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szakítottam? Nekem többet ér a macska.

Figyelt kérdés

Cicámat múlt héten elütötte egy autó, túlélte, de drága kezelésre szorult az állatorvosnál. Anyósjelölt születésnapja most volt a hétvégén. A macska balesete után szóltam a páromnak, hogy nem tudok mégsem beszállni az ajándékba, amit terveztünk az anyjának, valamint nem tudok elmenni a szülinapozásra sem, mert nem hagyhatom egyedül a cicát. Erre teljesen kiakadt, és olyanokat mondott, hogy felőle meg is dögölhet a macska, de az anyja születésnapját tisztességesen meg fogjuk ülni, és egy ostoba, hálátlan p**icsa vagyok, ha képes vagyok előtérbe helyezni a rohadt macskát.

Próbáltam normálisan megbeszélni, kérleltem, hogy értse meg, hogy mennyire szeretem a cicát, de nem értette, csak ocsmánykodott tovább. Végül azt mondtam, hogy elég volt, vége, és tudja meg, hogy a macskám többet ér az idióta anyjánál és nála is.

Azóta nem is beszélünk, nem is fogok, csak azért elgondolkozom, hogy elrontottam-e valahol, mert szeretek tanulni az esetleges hibáimból.

Nos, szerintetek?

2015. márc. 16. 12:58
 61/101 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy a helyzet közel sem az amit vázoltál. Olvasd el újra.
2015. márc. 16. 14:16
 62/101 anonim ***** válasza:
76%

demagóg és álszent vagy, Jag, de nem akarok most mélyebben személyeskedni. :) szerintem ne te gyere azzal, hogy neked mennyire fontos a párod, mert telibeokádnának ezért elég sokan...

hogy a témához is hozzászóljak: attól, hogy nem ment volna a macska miatt szülinapozni, nem lett volna fontosabb, mint a párja. meg kellett volna érteni a párjának. azért ér már többet neki a macska, mert a párja egy büdös paraszt - mint kiderült. ezért jött az odaszúrás a legvégén, ő a végsőkig egyezkedni szeretett volna.

2015. márc. 16. 14:18
 63/101 anonim ***** válasza:
44%

Pedig pontosan ugyanaz az eset mint amit vázoltam.

Ez az egész vita már régóta ért, a kérdező maga mondta, mennyire egy rosszindulatú, ostoba libának tartja az anyját, csak soha nem mondta ki a véleményét. A szavaiból pedig úgy tűnt, a párját sem tartja valami sokra csak ugye ezt sem mondta ki egyértelműen.

Engem különösebben nem érdekel amúgy az egész, a kérdező hozott egy döntést és kész, én csak elmondtam, hogy neki sem minden tiszta a háza táján.

2015. márc. 16. 14:19
 64/101 tarnai ***** válasza:
23%

Jaguar_Warrior igazad van.

csak soakn úgy érzik meg kell védeni a cicát, pedig nem kell. a kérdező egy tapló, ennyi. ez nem mentesíti attól h szereti az állatok vagy nem.

2015. márc. 16. 14:20
 65/101 anonim ***** válasza:
27%
Hááát jaguár eléggé sok mindent megmagyaráznak ezek a (nevezzük így) meglátásaid.
2015. márc. 16. 14:21
 66/101 A kérdező kommentje:

Ne ti találjátok már ki helyettem! Igen, ellenszenves volt az anyja. És? Nem az anyjával jártam. A párom érdekében felülemelkedtem az ellenszenven. És ennek amúgy sincs túl sok köze az esethez, ha legjobb barátnők lennénk az anyjával, akkor is kihagytam volna a szülinapozást.

A páromat viszont sosem néztem le, szerettem őt. Csak végtelenül nagyot csalódtam benne, és nem tudom eltűrni, hogy úgy beszéljen velem mint egy ronggyal, mikor én normálisan próbáltam egyezkedni. Ilyenek után miért tartanám bármire is? Trágár volt és érzéketlen.

2015. márc. 16. 14:23
 67/101 tarnai ***** válasza:
20%
Hát te sem finomkodsz vele itt, de hát te szereted a cicád = Te nem lehetsz tapló.
2015. márc. 16. 14:24
 68/101 anonim ***** válasza:
77%
csak a saját szintjén bánt vele, és tökéletesen megérdemelte a srác. ennyi.
2015. márc. 16. 14:26
 69/101 anonim ***** válasza:
0%
Akkor azt kérdezem, ha ennyire rühellte az anyját akkor egyáltalán miért akart beszállni a szülinapjába?
2015. márc. 16. 14:26
 70/101 A kérdező kommentje:
Jaguár... jajjj... Ezt az értetlenséget. Eléggé egyértelmű. Azért, mert azt akartam, hogy a párom boldog legyen. Szerinted az lett volna a megoldás, ha megmondom, hogy nem szállok be, mert ellenszenves hárpia az anyád? :D Tudod mikor...
2015. márc. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!