Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg) legjobb barát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.

Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.

Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.

Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.

Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.

De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.

Nem tudom ebből sokat értetek-e.

De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben

18 fiú, ő 19 majdnem 20

2014. okt. 9. 18:18
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/227 anonim ***** válasza:
100%
Remélem minden rendben lesz :ccc Nagyon szurkolok nektek^^
2014. okt. 27. 23:18
 132/227 anonim ***** válasza:
100%
Majd kérjük a fejleményeket*-*
2014. okt. 29. 20:43
 133/227 anonim ***** válasza:
92%
Na? Mesélj! nagyon kíváncsi vagyok :)
2014. okt. 30. 00:52
 134/227 A kérdező kommentje:
Sz*r minden..!!
2014. okt. 30. 20:18
 135/227 anonim ***** válasza:
100%
Nemár! :(( mi történt?:(
2014. okt. 30. 22:20
 136/227 A kérdező kommentje:
Majd holnap elmesélem, ma inkább elmegyek berúgni :D
2014. okt. 31. 19:46
 137/227 anonim ***** válasza:
85%
Az nem megoldás!
2014. okt. 31. 20:34
 138/227 anonim ***** válasza:
100%

Már mindenféle szörnyű dolog lejátszódott már bennem...

Mondd el, hogy mi volt.

2014. nov. 1. 17:35
 139/227 A kérdező kommentje:

Annyi, hogy volt megint itt. Bátor voltam, kezdeményeztem, ő pedig viszonozta. Csókolóztunk, levette a pólómat, én is az övét, stb.. Gatyában voltunk már mindketten, amikor megálltam. Belenéztem a mélyen szemébe, és megkérdeztem, biztos ez?!

Azt mondta szeret és tudja, hogy én is Őt. Folytattuk, megint megálltam, kérdezem, hogy a lányokkal mi lesz, oké, hogy én szakítok, de ők most költöztek össze, mit fog mondani, velük mi lesz?

Azt mondta nem mondjuk el a lányoknak, és nem szakítunk. Mondom MIVAAAN???

Erre ő, hogy gondoljak már bele ebbe az egészbe, oké szakítunk a lányokkal. Akkor is nehezünkre fog esni bevallani a családunknak, barátainknak ne meg persze a lányoknak, hogy együtt vagyok, és már megismerkedésünk óta éreztük ezt. Egyikünk biztos még halogatni akarja majd, amikor a másik már kész lenne. Ez feszültséget szülne kettőnk között, veszekednénk, egymás idegeire mennénk. Valószínű, hogy emiatt szakítanánk, és megtalálnánk más karjában a boldogságot. Ő pedig csak magának akar engem. Tudja, hogy a barátnőmet nem fogom soha úgy szeretni, ahogy őt, és ez vele is igaz, ő sem fogja úgy szeretni a barátnőjét, ahogy engem. Így örökre együtt maradunk.

2014. nov. 1. 20:00
 140/227 anonim ***** válasza:
90%
Ebben mi a rossz? :D
2014. nov. 1. 20:33
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!