Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg) legjobb barát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.

Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.

Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.

Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.

Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.

De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.

Nem tudom ebből sokat értetek-e.

De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben

18 fiú, ő 19 majdnem 20

2014. okt. 9. 18:18
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/227 anonim ***** válasza:
100%
^_^
2014. okt. 23. 22:45
 102/227 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gaz, ez jot jelent! :)
2014. okt. 23. 23:31
 103/227 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak igaza van :]
2014. okt. 24. 01:16
 104/227 anonim ***** válasza:
100%

Aztarohadt *~*

Végre léptél! Meg ő is nagyon jól reagált... El is lökhetett volna, de nem tette, és visszacsókolt :D

Hmm... Nem tudom, hogy mennyire figyelted, de nem láttad véletlenül az arcát a csók után?

Milyen hangnemben mondta azt, hogy "mostmár hazamegyek"? :D

2014. okt. 24. 07:20
 105/227 anonim ***** válasza:
100%
amikor az ölében voltál és csókolt, kemény volt neki, vagy nem?
2014. okt. 24. 09:30
 106/227 anonim ***** válasza:
100%
nagyon komoly a sztori!! :) várjuk a továbbiakat! De az tuti hogy itt van valami a részéről is!! jó érzés volt a csók?? :)
2014. okt. 24. 13:58
 107/227 anonim ***** válasza:
100%
Najóó..muszáj lesz újra találkoznotok és megbeszélnetek,hogy mit jelentett ez a csók..hogy mit jelentetek egymásnak..és igazából mindent:D
2014. okt. 24. 15:07
 108/227 anonim ***** válasza:
100%

Na és milyen volt a csók? Hogy érzed, neki tetszett?

SEMMI mást nem mondott? Az arcán mit lehetett látni utána? Te hogy érzed magad? Mikor találkoztok legközelebb? Szerintem beszélj vele. Várjuk nagyon a folytatást :)

2014. okt. 24. 16:37
 109/227 A kérdező kommentje:

Na srácok, nem olyan régen értem haza. Eddig haveromat meg a nőjét költöztettük át az új házukba.:)

Na válaszolok sorban

Az arca.. Semleges volt, kicsit lesokkolódott azt hiszem.

Sietősre fogta a dolgot. Kellemetlenül érezte magát szerintem. Amikor ő megcsókolt, az olyan vad és vidám volt. Az én csókom, tudom ez nyálas, de inkább érzelmes.

Addig azért nem csókolóztunk, hogy bármelyikünk is kemény legyen.

Jó volt, olyan igazi...

Nem tudom, hogy tetszett-e neki, semmit nem mondott

És ma ugye egész nap együtt voltunk, de semmit nem mondott ezzel kapcsolatban. Teljesen normálisan viselkedett, mint szokott. Poénkodott, megölelt stb. De nem hozta szóba. Ez elég sz*r , meg kellemetlen :/

2014. okt. 24. 23:51
 110/227 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem lett volna rossz, ha az összeköltözésük előtt, sokkal előbb, léptél volna...

...Te szokták inni?

Van egy "tervem", de csak akkor léphet érvénybe, ha szoktál...

2014. okt. 25. 00:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!