Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg) legjobb barát?
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.
Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.
Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.
Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.
Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.
De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.
Nem tudom ebből sokat értetek-e.
De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben
18 fiú, ő 19 majdnem 20
Ami azt illeti nem olyan fenomenális terv, de talán jól jön...
Hívd el a haverod egy bulira, ahol igazából nem rúgsz be, csak tetteted, és amikor "részegen" vezet haza (mert gondolom hazakísérne, ha felöntöttél a garatra), átöleled, és azt mondod közben, hogy "szeretlek"...
Wah... Tök aranyos lenne :33
Hát ha így is történne, biztos vagyok benne, hogy azt válaszolná, hogy ő is, mert miért ne szeretne?!
A szeretet meg a "szerelem" nem egyenlő.
Vagy mondjuk tényleg megölelném, és mondanám neki "de én úúúgy szeretlek!" Azt tudom elképzelni, hogy erre ő kisgyerekként kezelne, elmosolyodna, azt is el tudom képzelni, hogy nem is mondana rá semmit.
Ő már nem egyszer mondta ki, de egyszer sem ilyen komoly vallomás volt.
Ez sajnos nem olyan, mint a filmekben
Fogalmam sincsen, lehet ezt is csak valami viccnek gondolja. Biztos úgy van vele, hogy csak hülyültünk, mint mindig.
Semmi elképzelésem sincsen. De azt hiszem már mindegy is, összeköltöztek, ami elég nyilvánvaló üzenetet hordoz magával
Figyelj.. Nem először hallok olyan esetről, hogy egy meleg csak azért megy bele a házasság,illetve gyerekvállalásba, hogy elrejtse azt ami.
Vagy ő sem biztos a te érzéseidben, eezért inkább feladta.
Bár az is lehet, hogy tényleg komoly a dolog.
Viszont azt megjegyezném, hogy a (nem tudom hogy megfogalmazni) rendes hetero barátok nem csinálnak ilyesmiket, még viccből sem nagyon...
Így van!!! Rendes heterok nem csinálnak ilyet! Figyelj, ne add fel már az elején. Oké, ezt most buktad, de nem változott a viselkedése, tehát nem undorodott el tőled vagy ilyenek.
Lehet tényleg rendesen le kéne ülnötök és megbeszélni, hogy mit adhattok egymásnak ebben a barátságban.
Az összeköltözés tényleg komoly, de nem tudhatod, hogy az ő részéről pontosan mi is ez.
Ne keseredj el! Lesz ez még jobb is :) ha engem kérdezel, a leírtakból azt vonom le, hogy nagyon szeret téged :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!