Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg) legjobb barát?
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.
Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.
Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.
Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.
Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.
De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.
Nem tudom ebből sokat értetek-e.
De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben
18 fiú, ő 19 majdnem 20
Ahh nem tudom, szegénynek olyan homofób szülei vannak. Eddig is többször kérdezte meg az apja, hogy ugye nem vagyunk "mocskos b*zik" így azért kicsit nehéz.
Na meg annyira gerinctelennek tartom, ha mondjuk szakítok a barátnőmmel és nem mondok neki semmit, azért megérdemelne, hogy tudja, nem??
Igazad van! Nem is szép dolog. Viszont szerintem rosszabb lesz neked ha elmondod az igazat. Nem biztos hogy megérti majd. Az is lehet hogy elmondja mindenkinek, nem tudhatod.
A homofób szülőkkel sajnos nem lehet mit kezdeni, de ez ne akadályozzon titeket. Nem a szülőkkel szeretnél összejönni. A fiúk amúgy sem gyerek már. Kitartás!
A barátnődnek azt is mondhatod szakítási indíték gyanánt, hogy már nem olyan, mint régen, és hiányzik a közös téma. Ráadásul még csak nem is hazudnál neki.
Pff... Az ő apja meg egy mocskos homofób hetero.
És mivel a haverod hamarosan betölti a húszat, már nem gyerek, akit a szülei irányíthatnak. Sőt a szülőknek semmi közük ahoz, hogy kivel akar együtt lenni a gyerekük Elvileg egy apának, és egy anyának boldognak kell lenniük, ha a gyermekük jól van, és boldog.
Történt azóta valami?
Ha még mindig nem döntött, és halogatja állj bosszút!
Próbáld meg minnél féltékenyebbé tenni, így lehet hogy hamarabb kibökné mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!