Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg) legjobb barát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.

Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.

Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.

Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.

Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.

De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.

Nem tudom ebből sokat értetek-e.

De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben

18 fiú, ő 19 majdnem 20

2014. okt. 9. 18:18
 181/227 anonim ***** válasza:
100%
Most lehet,én vagyok hülye,de mi volt az "amitől féltetek.."? :D
2014. nov. 17. 22:50
 182/227 A kérdező kommentje:

A szex :D mindkettőnknek az első volt

Mindketten be voltunk parázva tőle, amikor szóba jött

2014. nov. 17. 23:13
 183/227 anonim ***** válasza:
100%
És amikor megtörtént nem féltetek?
2014. nov. 17. 23:19
 184/227 anonim ***** válasza:
100%
és milyen volt egymással? :) jól sikerült az első alkalom?
2014. nov. 17. 23:20
 185/227 anonim ***** válasza:
100%
te voltál a passzív, jól sejtem? ;)
2014. nov. 18. 10:50
 186/227 A kérdező kommentje:

Hogy jó volt-e?

Még soha nem éreztem azelőtt így. A barátnőmmel is presze jó volt, de a kettő össze sem hasonlítható. Ez nem csak egy sima szex volt. Még soha nem volt ilyen velem.

Én nagyon :D Ő is igazából, de nagyon erősnek mutatta magát.

Nem részletezném nagyon, annyi, hogy biztos voltam benne, hogy úgyis én kerülök alulra, mert ő a dominánsabb. De mondtam neki, hogy félek, és azt mondta, hogy rendben van, akkor majd ő kezd. Először tehát én voltam felül, majd egy idő után alulra kerültem, de akkor már nem volt bennem egy kis félelem sem

2014. nov. 18. 17:21
 187/227 anonim ***** válasza:
100%

Óóó máj fáking gád!!! *-*

Hát ez... ez... ez csodálatos *-*

Alig várom már, hogy ténylegesen egy pár legyetek *elvetemülten szurkol*

2014. nov. 18. 19:09
 188/227 A kérdező kommentje:

Haha, köszi!:)

Elhiheted, én is

2014. nov. 18. 20:38
 189/227 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a barátnőd nem problémázott, hogy nem találkoztok?

A haverod, és barátnője között pontosan hogy áll a helyzet?:)

2014. nov. 18. 20:47
 190/227 A kérdező kommentje:

Ő sajnos szint mindig :D

Pontosan nem tudom, csak azt, hogy baromi rossz. Sokat veszekednek és nem csak "ezért". Nagyon nem megy nekik ez az összeköltözősdi

2014. nov. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!