Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg) legjobb barát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.

Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.

Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.

Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.

Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.

De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.

Nem tudom ebből sokat értetek-e.

De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben

18 fiú, ő 19 majdnem 20

2014. okt. 9. 18:18
 211/227 anonim ***** válasza:
100%
na fiúk mi a helyzet?:)
2015. máj. 16. 23:11
 212/227 A kérdező kommentje:
Nehéz tartani a megbeszélt határokat es szabályokat. Amikor érzed, hogy húz magához, érzed hogy ő is akar, de nem lehet semmi, na igen, az azért nem kellemes.
2015. máj. 17. 14:48
 213/227 anonim ***** válasza:
100%
De ha szeretitek egymást, miért nem vagytok együtt? Miért nem működött a kapcsolat?
2015. máj. 17. 17:24
 214/227 A kérdező kommentje:

A legnagyobb probléma az igazából az volt, hogy nem szerette volna elhagyni a barátnőjét és azt sem, hogy a szülei tudomást szerezzenek erről a kapcsolatról.

Meg félre kacsintgatások, féltékenység

Most pedig nyáron én el is fogok költözni, részbe miatta, de így talán rendeződik a baráti kapcsolatunk

2015. máj. 20. 22:51
 215/227 Ciana ***** válasza:
100%

Ajj, azért sajnálom. De lehet, hogy tényleg így a legtisztább.

Remélem az új helyen jól megleszel : )

2015. máj. 21. 16:31
 216/227 anonim ***** válasza:
100%
és neked azóta van valakid?:)
2015. máj. 28. 00:10
 217/227 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyos vagy!

Van most egy "barátnőm" aki igazából inkább csak barát, a szüleim szemében barátnő.

Még abban az időszakban ismerkedtünk meg amikor volt valami köztünk A sráccal. Szóval a lány már akkor levette mi a helyzet. De jól elvagyunk, ő is jön velem.

Együtt remélem nem lesz annyira nehéz a költözés.

2015. jún. 14. 12:23
 218/227 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi történt, hogy vége lett? Nem szakított a barátnőjével?
2015. jún. 14. 21:34
 219/227 A kérdező kommentje:

Nem, és nagyon nem is volt tervben.

Szerinte meg van kötve a keze, szerintem majd akkor amikor megházasodik, gyerekei lesznek és rájön hogy nem elégíti ki lelkileg az a környezet ahol van. De én már befejeztem, nem mondogatom többet, mert nem érdekli.

2015. jún. 18. 10:22
 220/227 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fogadta a költözés hívét? Elköltöztél már?
2015. jún. 18. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!