Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg) legjobb barát?
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.
Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.
Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.
Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.
Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.
De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.
Nem tudom ebből sokat értetek-e.
De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben
18 fiú, ő 19 majdnem 20
A legnagyobb probléma az igazából az volt, hogy nem szerette volna elhagyni a barátnőjét és azt sem, hogy a szülei tudomást szerezzenek erről a kapcsolatról.
Meg félre kacsintgatások, féltékenység
Most pedig nyáron én el is fogok költözni, részbe miatta, de így talán rendeződik a baráti kapcsolatunk
Ajj, azért sajnálom. De lehet, hogy tényleg így a legtisztább.
Remélem az új helyen jól megleszel : )
Köszi, aranyos vagy!
Van most egy "barátnőm" aki igazából inkább csak barát, a szüleim szemében barátnő.
Még abban az időszakban ismerkedtünk meg amikor volt valami köztünk A sráccal. Szóval a lány már akkor levette mi a helyzet. De jól elvagyunk, ő is jön velem.
Együtt remélem nem lesz annyira nehéz a költözés.
Nem, és nagyon nem is volt tervben.
Szerinte meg van kötve a keze, szerintem majd akkor amikor megházasodik, gyerekei lesznek és rájön hogy nem elégíti ki lelkileg az a környezet ahol van. De én már befejeztem, nem mondogatom többet, mert nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!