Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg) legjobb barát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.

Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.

Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.

Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.

Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.

De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.

Nem tudom ebből sokat értetek-e.

De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben

18 fiú, ő 19 majdnem 20

2014. okt. 9. 18:18
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/227 anonim ***** válasza:
100%
a gáz valóban az, hogy ezt eddig soha nem tudták megbeszélni...
2014. nov. 2. 18:51
 152/227 A kérdező kommentje:
Teljesen megértem őt. Én sem vagyok biztos benne, hogy lenne elég erőm szakítani a barátnőmmel, és csak úgy simán felvállalnék egy meleg kapcsolatot. Viszont így sem jó. Erősen kétlem, hogy ezzel kapcsolatban szép jövő elé néznénk. Sőt, elég valószínű a semmilyen jövő számunkra
2014. nov. 2. 19:46
 153/227 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és a barátnővel, akivel alig van közös téma szép jövőtök lesz...
2014. nov. 2. 20:05
 154/227 Béla211 ***** válasza:
100%
Én 21 évesen kezdtem fiúkkal randizni.Addig küszködtem a saját magam elfogadásával.Most 5 éve vagyok együtt egy 45 éves férfivel ebből lassan 2éve élünk együtt és nem bántam meg ,hogy így döntöttem .még ha holnap mondjuk szét is mennék (de nem így lesz). Mert 5 évig igazán boldog voltam mellette.Szerintem gondoljátok át és beszéljétek meg őszintén ,hogy ki mit érez. Sok olyan meleg ismerősöm van aki megbánta hogy benne maradt egy "normális kapcsolatban".De persze az sem tutti ,hogy te vagy a barátod melegek vagytok ez magatokban kell letisztázni meg azt is hogy mennyire erős amit éreztek egymás iránt.
2014. nov. 3. 05:22
 155/227 anonim válasza:
100%
:)
2014. nov. 3. 09:25
 156/227 anonim ***** válasza:
100%
csakhogy így egész életed során szenvedni fogsz. mert a barátnőd mellett nem leszel boldog, az tuti.
2014. nov. 3. 09:46
 157/227 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon durva sztori!!
2014. nov. 3. 10:18
 158/227 A kérdező kommentje:
Teljesen tanácstalan vagyok
2014. nov. 3. 20:52
 159/227 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki,hogy ti együtt tudtok lenni akkor is,ha szakítotok a lányokkal,sőt! Úgy 100-szor jobb is lenne. És fogja fel,hogy nem kell rögtön szétkűrtölnötök,hogy együtt vagytok,vártok amennyi jól esik,ha nem akarjátok még csak nem is muszáj elmondani senkinek. Ha annyira nem szeretne lebukni akkor te szakíts előbb,a haverod pedig később,de közben éreztesse a csajjal,hogy valami nem oké,kezdjen elhidegülni tőle és úgy a lány sem fog meglepődni,ha a haverod szakít vele és TALÁN nem rendez hisztit. És ti természetesen mindeközben együtt lehettek(sőt,legyetek is:D) nem kell már várni,ha már mindketten tudjátok a másik érzéseit,csak annyi,hogy igyekeztek nem lebukni.
2014. nov. 3. 21:36
 160/227 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ilyen hirtelen ne vágjatok bele a dolgokba. Hagyjátok kicsit leülepedni ezt az egészet. Gondoljátok részletesen át, valóban ezt szeretnétek?! Szeretitek egymást? Nem csak egy fellángolás?

Ha minden klappol, lassan haladjatok, nem kell világgá kürtölni :) sok szerencsét!

2014. nov. 3. 22:06
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!