Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg) legjobb barát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.

Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.

Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.

Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.

Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.

De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.

Nem tudom ebből sokat értetek-e.

De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben

18 fiú, ő 19 majdnem 20

2014. okt. 9. 18:18
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/227 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én a helyedben nem tárulkoznék ki teljesen! Annyit kérdeznék tőle szerinte mi van köztetek..mi volt az a csók, mik azok az ölelések? ne mondd neki mit érzel iránta, mert ha ez neki úgymond "belefér" a szoros baráti kapcsolatba akkor nagyon meg fogod bánni hogy elmondtad neki az érzéseidet... volt egy haverom akivel hasonló képp jól elvoltunk, nálunk csók nem volt, de a többi dolog mind megvolt! Én tudtam azt h nála ez hülyülés és furcsa vagy nem belefért az akkori kapcsolatunkba. Már 19 éves az illető komolyodott barátnője van és már nem csinálunk ilyeneket.. Csak jó tanácsképp: először csak puhatolózz!!
2014. okt. 26. 09:23
 122/227 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszolóval teljes mértékben egyetértek.

Viszont az előző válaszolónál, amikor a barátjának lett komoly kapcsolata, akkor abbahagyta az ilyenfajta hülyülést, szóval a két helyzet nem ugyanaz.

2014. okt. 26. 09:58
 123/227 anonim ***** válasza:
100%
Igen! valóban nem ugyanaz! DE sosem lehet tudni mi zajlik a haverjában, lehet nála ez természetes anélkül hogy melegnek tartaná kettejüket! Gyanús az tény, és ez a viselkedés nem természetes! De azt mondom legyél óvatos KÉRDEZŐ! Ha vágyik rád és azért csinálja akkor várd ki a végét! Nehogy a tényektől megijedjen amiket elé társz, mert ha hiszed ha nem a barátokból tudnak lenni a legnagyobb ellenségek! de ez csak az egyik lehetőség! Az is lehet h meleg csak még magának sem ismeri be! Az is lehet h nem az, viszont jól reagálna a vallomásodra..nem lehet tudni! Azért mindent számba kell venni. Pláne ha más nem tudja az érzéseid csak itt mi, és ha esetleg kitudódna mert színt valasz neki..na akkor aztán érzelmi válságba kerülsz még jobban....
2014. okt. 26. 11:14
 124/227 A kérdező kommentje:

Van igazság abban, amit mondasz, de akkor nekem mit kéne mondanom?! Nem akarom elveszíteni a barátságát.

De már ha csak a csókról kérdezek, akkor is komoly beszélgetésbe kezdünk, az annyira nem szokás nálunk, levágja a helyzetet :/

2014. okt. 26. 12:33
 125/227 anonim ***** válasza:
100%
Mondj el mindent komolyan és, ha a reakciója negatív,akkor mondd,hogy "hát ezt nem hiszem el,veled tényleg nem lehet kib***ni:D" mintha az egész csak vicc lett volna :)
2014. okt. 26. 13:41
 126/227 anonim ***** válasza:
100%
#123 vok. Sztem kéne mégy egy olyan pillanat amikor olyan intim dolog történik..ès akkor kène ràkérdezni hogy mit gondol erről miért torténik ez veletek. Persze ha nem szalad el. Mert irtad h nem szoktatok ennyire komolyan beszelni. Akkor kell rà alkalom. Maskulonben levàgja hogy téged igenis foglalkoztat a dolog. De ha megint lenne mondjuk egy csòk akkor mar nem lenne olyan feltuno neki. Jobb ötletem nincs :(
2014. okt. 26. 21:30
 127/227 A kérdező kommentje:

Ezt az egy kis csókot is baromi sok küszködéssel sikerült összehozni.

Ajj, miért ennyire nehéz ez ?!

2014. okt. 26. 22:36
 128/227 anonim ***** válasza:
100%
Fel a fejjel! Légy bátor, beszélj vele! Nem kell egyből elmondani a legbensőbb érzéseidet, de azért valahogy a tudtára kéne adni.
2014. okt. 26. 23:27
 129/227 anonim ***** válasza:
70%
Na,kérdező,mi tévő leszel? :) Beszélsz vele?
2014. okt. 27. 20:05
 130/227 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy szerdán játszani fogunk, ha lesz alkalmam, akkor lehet
2014. okt. 27. 22:20
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!