Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg) legjobb barát?
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.
Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.
Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.
Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.
Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.
De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.
Nem tudom ebből sokat értetek-e.
De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben
18 fiú, ő 19 majdnem 20
Az előző válaszolóval teljes mértékben egyetértek.
Viszont az előző válaszolónál, amikor a barátjának lett komoly kapcsolata, akkor abbahagyta az ilyenfajta hülyülést, szóval a két helyzet nem ugyanaz.
Van igazság abban, amit mondasz, de akkor nekem mit kéne mondanom?! Nem akarom elveszíteni a barátságát.
De már ha csak a csókról kérdezek, akkor is komoly beszélgetésbe kezdünk, az annyira nem szokás nálunk, levágja a helyzetet :/
Ezt az egy kis csókot is baromi sok küszködéssel sikerült összehozni.
Ajj, miért ennyire nehéz ez ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!