Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg) legjobb barát?
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.
Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.
Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.
Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.
Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.
De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.
Nem tudom ebből sokat értetek-e.
De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben
18 fiú, ő 19 majdnem 20
Hmmm... Szóval meg lesz adva a tökéletes lehetőség... Az jó :D
Nyugodtan válogass a tanácsok közül... :D
Na srácok!
Ne számítsatok hatalmas sztorira.
Egész nap játszottunk, de egyszer sem volt alkalmam semmit sem csinálni, mert nem viselkedett úgy, hogy bátran léphettem volna. Elég sz*r kedve volt.
Nem tudom hány órát játszottunk, de besötétedett már, és mondta, hogy lassan haza kéne mennie. Mondtam neki, hogy nézzünk már meg még valami jó filmet, és utána mehet. Nem kellett sokáig győzködni. De vagy egy évig válogatott a filmek közül, aztán végül választott.
Kinyújtott lábakkal félig ült, félig feküdt a kanapén. Odaültem a kanapé végére a lábához. Lábbal átkulcsolt, és próbált feljebb húzni. Felültem oda hozzá. Aztan megölelt hátulról, az arca az arcommal volt majdnem egysíkban. Így néztük a filmet.
Kb 5perc volt már csak, amikor semmi érdekes nem volt már benne.
Elkezdte lehelni a nyakam, mondtam neki, hogy fejezze már be a lehelgetést, erre csak nevetett.
Aztán elkezdte puszilgatni a nyakam. Nem olyan gyengéden, vagy érzékien, csak olyan jól. Mindig így puszil, sokat ad gyorsan. Mondtam magamban, most vagy soha, bátor leszek! :D
Lejjebb csúsztam az ölében, hogy hátra tudjam hajtani rendesen a fejem, a hajánál fogva megfogtam az övét, lehúztam, és megcsókoltam. Visszacsókolt. Csókolózunk (úgyahogy sokáig), aztán elengedett és mondta "na de mostmár tényleg mennem kell" csak úgy simán elköszönt, és elment. Semmit mást nem mondott, csak lelépett. Szóval ez most elég gáz. (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!