Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg) legjobb barát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.

Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.

Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.

Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.

Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.

De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.

Nem tudom ebből sokat értetek-e.

De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben

18 fiú, ő 19 majdnem 20

2014. okt. 9. 18:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/227 A kérdező kommentje:

Kétlem, hogy bármire is rá szeretne vezetni

Hát nyilván nem, egy idegenre nem. De teljesen más, ha a legjobb haverom az

A haverommal? Semmi! :D

2014. okt. 16. 21:28
 52/227 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondom, hogy meleg vagy, de ha képes vagy felizgulni, még ha a legjobb bárátod is, van benned egy kis hajlam...Biszex... :D

Amúgy szerintem már rég átléptétek a "baráti zónát", csak éppenséggel semelyikőtök sem csinál semmit...

Különben mennyire vagy biztos abban, hogy a "haverod" szereti azt a lányt...?

2014. okt. 16. 21:52
 53/227 A kérdező kommentje:

Nem nagyon tudom, hol van a barát zóna határa az ő esetében

Összeköltöznek, és azért az ember nem költözik össze valakivel csak úgy..

2014. okt. 16. 22:09
 54/227 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos. Szerintem lehet nála esélyed.

Nekem tényleg az jön el abból, amit írtál, hogy szeretitek egymást, csak mindketten féltek

2014. okt. 17. 13:57
 55/227 anonim ***** válasza:
87%

nem szerelmesek egymásba, hanem a kérdező szerelmes a haverjába, csak nem is tudja, mert fogalma sincs, hogy az szerelem. magát nem tartja melegnek, de állandóan a haverján jár az esze, és élvezi, ha megpuszilja (teccikérteni, puszilkodik vele és élvezi, de nem meleg lol), vagy hozzáér.

ember! meleg fiúként mondom, hogy én ugyanígy érzek a barátom iránt, szóval sanszos, hogy bele vagy zúgva, és ez a definíciója a melegségnek (mivel lányba még nem voltál szerelmes, a kamubarátnődet is testvérként szereted).

2014. okt. 17. 15:37
 56/227 anonim ***** válasza:
100%
55ösnek lehet igaza van, de azt mi nem tudhatjuk, hogy a másik fiú hogyan is érez. Viszont a kérdező nagyon szereti a barátját :) ez olyan aranyos
2014. okt. 17. 21:18
 57/227 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a lány, akivel jársz tényleg "kamubarátnő", akkor szakíts vele. Az egyikőtöknek sem lesz jó, ha úgymond érdekből vagytok együtt.

Nem tudhatod... Lehet, hogy a haverod épp azért nem lépett az ügyben, mert barátnőd van. Valamint az sem kizáró ok, hogy ő is csak a látszat miatt van együtt a lánnyal. Komolyan fogalmad sincs róla hány meleg ember házasodott meg, csak azért, hogy leplezze azt ami (ami szerintem mellesleg hülyeség, de az ő döntésük...) .

2014. okt. 17. 21:28
 58/227 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat!

Nem kamu a barátnőm, tényleg szeretem őt! Ha több szabadidőm van, akkor van, hogy egy héten 2x is sikerül sz exelni. És ha jól tudom a melegek nem tudnak nőkkel szeretkezni.

Tény hogy nem a barátnőm életem párja, nincsen bennünk annyi közös, de legalább van valakim, aki szeret.

Amíg nekem ennyire komolytalan ez az egész kapcsolat, addig a haveromnak annyira komoly.

Amikor a barátnőmet megismertem ők már együtt voltak, mondjuk még nagyon friss volt a kapcsolatuk, sokat lógtam velük a barátnőm miatt, mert a nővére "vigyázott" mindig ránk :D

Egyből össze is barátkozunk a haverommal. Már az első találkozásunkkor nem voltak köztünk falak. Baromi sok közös van bennünk, de sok ellentét is, mindig ki is cikizett miattuk :D

De közte meg a barátnőm tesója között már az elején baromi szoros kapcsolat volt, amiről én még álmodni se álmodhatok :D

2014. okt. 17. 23:45
 59/227 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm :( ez akkor nem valami jó. Mennyire szoros a kapcsolatuk? Mesélj erről! Meg a kettőtök közötti kapcsolatról is kicsit bővebben, persze ha nem gond :)
2014. okt. 18. 01:39
 60/227 anonim ***** válasza:
100%
"És ha jól tudom a melegek nem tudnak nőkkel szeretkezni." Rosszul tudod, biszexek meg pláne képesek szexre nőkkel is.
2014. okt. 18. 01:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!