Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg) legjobb barát?
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje bele vagyok zúgva a legjobb haveromba. Vagyis inkább nem tudom pontosan mi ez. Az ő barátnője és az enyém testvérek.
Nem tudom mennyire meleg dolog ez igazából. Nem igazán tűnik fel, hogy más fiúk is érdekelnének.
Kb 3, 3és fél éve ismerjük egymást. Nincs nap, hogy ne találkoznánk. Ő a legutolsó ember, akire elalvásnál gondolok, és a legelső reggel. Ha megnézem a telefonom, biztos van tőle SMS, viber vagy Facebook üzenet.
Sokat ölelgetjük egymást, húzzuk a másik agyát, röhögünk hülyeségeket, cikizzük a másikra a hiányosságaival, néha megpuszil, és egyszer fogadásból letámadt és megcsókolt.
Annyira fura ez az egész. Ő is boldog a barátnőjével, én is az vagyok az enyémmel.
De amikor ketten együtt vagyunk annyira más.
Nem tudom ebből sokat értetek-e.
De nektek mi a véleményetek? Csak hülye vagyok? ha valamit nem értetek elmondom bővebben
18 fiú, ő 19 majdnem 20
"Ha baj van, vagy csak rossz kedvem van, nem is kell semmit mondanom, mert tudja, jön és átölel, megpuszil, meg megsimogatja a fejemet. "
nem tudom, te hogy vagy vele, de ez elég sokat elárul. Ha semmit nem kell mondanod és ő tudja, akkor ne engedd el! Szakíts azonnal a barátnőddel!!!!!!!
Hmmm.. Mennyi esély van arra, hogy mernéd megcsinálni azt, hogy máskor amikor belenyúl a gatyeszba, te fogod magad és letepered?
Persze utána röhöghettek rajta, de legalább meglátod hogy reagálna...
Nem nehéz, csak nem akarod beismerni... Már magában az a tény, hogy megfordult a fejedben, hogy vonzódsz hozzá, arra utal, hogy igenis van valami... Komolyan egyszer ülj le és gondolkozz el ezen az egészen komolyan... Például először tisztázd magadban a kérdést, hogy : kivel tudnád elképzelni az életed? Csak a barátnőddel a haverod nélkül, vagy csak a haveroddal a barátnőd nélkül?
szerintem egy idióma vagy, ha ezt mind hagyod, az előzőnek igaza van, "a barátnőddel a haverod nélkül, vagy a haveroddal a barátnőd nélkül? "
a szavaidból eddig az jött le, hogy inkább a havert választod, ami azt jelenti, hogy szereted, és kész! Örülj neki, hogy van akit szerethetsz, és ő viszontszeret, IGAZÁN, nem pedig csak valami alibi kapcsolat..
Haha, köszi, hogy egész nap rajtam jár az eszed :D kedves
Amúgy meg nem lenne merszem hozzá. Már amikor benyúl a gatyámba, ég a fejem, mint egy paradicsom és mosolygok, mint a tejbetök :D nem merném folytatni
Persze, hogy a barátságot választanám.
Jóóó, de fontosabb egy jó barátság, mint egy kapcsolat, nem?
Na jó, ennyi! Ha holnap esetleg találkozol vele, hozd fel a témát! Ne légy gyáva! Hidd el, aki csak haver, az nem nyúl be a nackódba! Mondd ki őszintén, hogy te úgy érzed több van köztetek. Kérdezd meg, hogy miért csinálja ezeket a dolgokat, ha mondjuk azt mondja, hogy nem tudja, miről beszélsz.
Vagy csak simán smárold le :DD ez is egy megoldás, egy egyszerűbb
"Hülyüléskor viszont már azt is többször mondta, hogy lesz* pna"
nagyon egyszerű, amikor ilyet mond, nézz a szemébe és mondd komolyan: "szeretném, hogy leszopj", vagy valami ilyesmit.
Most miért? Ha ő mer belenyúlni a gatyádba, akkor te teperd le :D
Ki tudja, talán pont erre vár... Nem tudhatod... :D
Hmm.. Közelítsük meg más szemszögből... A heverod és a barátnője szoktak előtted enyelegni, vagy bármi más ilyen fajta dolgot csinálni? Ha igen mit érzel ilyenkor? Ez fontos, szóval a kövi alkalomkor figyeld meg... :D
Nem biztos, hogy lesz merszem ilyet mondani :D
Amikor mondjuk barátnőm nincsen velünk és csak hármasban vagyunk, akkor haverom inkabb velem foglalkozik, szívatja a barátnőjét, hogy ő most nem ér rá vele foglalkozni, mert itt a pasija. Barátnője meg le sem sz arja ezt amúgy, még rá is tesz egy lapáttal, hogy akkor mehetne hármasban, de ezt ilyen full unott pofával.
Amikor pedig barátnőm is velünk van, "romantikázunk", mindketten a saját nőinkkel foglalkozunk.
Ha pl tvzünk, vagy videójátékozunk négyesben, akkor haverommal egymással foglalkozunk. De ez sem olyan, csak haverikag szívatjuk mindig egymást.
Nem szoktak előttem, csókolózni vagy tapizni a másikat. Barátnője ilyen téren eléggé visszafogott, azt hiszem ezért éli ki rajtam magát.
Haverom viszont utálja, amikor előtte megpuszilom vagy megölelem a barátnőmet, mindig felkapja a vizet erre, de csak a puszira meg az ölelésre, az nem érdekli, ha csókolózunk.. Érdekesen van bekötve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!